Paťas Bujnoch Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2015 (upraveno) Už vypaluju delší dobu,stahnul sem dobrý formát v ABGXku všechno zelené,poprvé se mi to vypalí dobře ale pak jak mi to kontroluje ten imgburn tak mi to skončí na 48% viz.obrázek Ukazuje se to taky někomu? Upraveno Leden 4, 2015 uživatelem Paťas Bujnoch oprava Citovat
0 Kinimod84 Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2015 dělalo mi to taky jednoduše jsem vypnul kontrolu a všechno v pohodě Citovat
0 Paťas Bujnoch Odesláno Leden 4, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Leden 4, 2015 jednou sem to vypnul a stejně to nepřečte Citovat
0 Jirka85 Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2015 tak to vypni na vždy a zkontroluj si nastaveni ImgBurnu .... to bude nějaka blbost akorát . Jinak nastavení tu někde najdeš furt se to omíla do kola taky sem to řešil Citovat
0 majklu Odesláno Leden 5, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2015 U mě se přesně takový problém vyskytl, když jsem chtěl ušetřit a koupil jsem DVD imediarange. Pak jsem koupil Verbatim a vpohodě. Citovat
0 Paťas Bujnoch Odesláno Leden 5, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Leden 5, 2015 Ja mam verbatimky,ale vypnul sem tu kontrolu a zkontroloval nastavení a všechno jede jak má :) Citovat
0 Paťas Bujnoch Odesláno Leden 6, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Leden 6, 2015 Ještě mám jeden problém...Vypalím si hru strčím do xboxu a vyzkouším a jede mi to bez problému..Pujčím to pak kamošovi a mu se to nerozjede(unregnonized disc)..už nevím co stím Citovat
0 majklu Odesláno Leden 6, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2015 - buď má kámoš už špatnou mechaniku v xboxu, která má problém se čtením novějších nebo některých her. - nemá Flash LT3.0 - nemá aktualizovaný dashboard v xboxu Pořádně hru vyzkoušej u sebe a pokud máš hdd nebo flašku, tak hru zkus instalovat, pokud se v pořádku instaluje, měla by být dobrá, ale hlavně jí vyzkoušej hrát. Pokud pošlape, problém nejspíš nebude u tebe. Citovat
0 Paťas Bujnoch Odesláno Leden 6, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Leden 6, 2015 tak vypaluju už delší dobu...a nikdy sem takový problém neměl :) Všechno vyzkouším než to vypustím do světa...třeba GTA nainstaloval a hral ale dal sem mu Watch Dogs a ani instalační mu nenaběhne a ukaže to unregnonized disc..a taky nové Cod :AW a pořád ta sama chyba a mi to jede v pořádku. Citovat
0 nobet Odesláno Leden 16, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2015 Možná je to blbost ,ale mě když tohle ukáže unregnonized disc tak očistím dvd vodičkou na ploché televizory, osuším hadříkem a dvd jede v pohodě :cheesygrin: Citovat
0 Paťas Bujnoch Odesláno Leden 17, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Leden 17, 2015 Příště zkusím :) jinak uz,to jede v pohode:) Citovat
0 Karel IV Odesláno Leden 18, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 18, 2015 jakmile mi to napise tuhle hlasku tak znova vypalim a vse jede jak ma :D Citovat
0 crabs2006 Odesláno Leden 22, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2015 Ahoj myslíš OPC? Dělá mi to také ☺ Citovat
0 Paťas Bujnoch Odesláno Leden 22, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Leden 22, 2015 nee kontrolu sem vypnul a dobré:) Citovat
Otázka
Paťas Bujnoch
Už vypaluju delší dobu,stahnul sem dobrý formát v ABGXku všechno zelené,poprvé se mi to vypalí dobře ale pak jak mi to kontroluje ten imgburn tak mi to skončí na 48% viz.obrázek
Ukazuje se to taky někomu?
Upraveno uživatelem Paťas Bujnochoprava
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.