Shaftik Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 Mno sem lama,ale to je jedno neco sem zmackl a na icq pisu zprava doleva nevite jak to prosim VYPNOUT ? :( diky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 coze ?:D to snad ani neni mozny ne ?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 ses nakej muslim nebo co.? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrla Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 teřba virus? nebo skus něco zresetovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 a to ti dela jenom na icq ? jestli jo tak reinstal ... ale u icq bych se ani nedivil pac to je brak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 mám ten samý problém taky vůbec nevím jak jsem to udělal :D navíc je tu malý rozdíl ten že shatík je noob ale já ne ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 to mas blby :P ne kecam, me se stava zase to ze mi pismena preleti z leve strany napravou ale to staci jen icq vypnout a zapnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bedbord Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 newim čim to je ale rychlý a snadný řešení je používat Qip a nebo lepší Mirandu/Trilian Pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 tak reknu ti tohle se mi taky nekdy stane ale ne casto vlastne jednou za uherskej rok jo ale chvilku sem pockal nebo vypnul icq a zase zapnul a bylo to v pohode takze ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 Stahni si QIP a mas po starostech.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fero Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 blbost to neni..me se to taky stalo ale neco jsem zase pomackal a bylo to zase normal..:) ale zkusil bych vypnout a zapnout ICQ..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaftik Odesláno Prosinec 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 Haha uz je to 4,5 hodin vypl jsem zapl a porad nic :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 tak reinstal ... osobne dpoporucuji prechod na qip nebo mirandu aspon se zbavis techto vybornych funkci mimo jine jako je treba psani zprava doleva. A taky neobsahuje zadne reklamy , trapne tzersy , jeste trapnejsi malovani postavicek pro prvnacky a spousty jinych VELMI uzitecnych funkci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 heej mne se to prave deje taky ai 10x jsem to preinstaloval dokonce jsem si tam dal i aj verzi a furt nic:(c s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 heej mne se to prave deje taky ai 10x jsem to preinstaloval dokonce jsem si tam dal i aj verzi a furt nic:(c s tim? skus qip ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 skus qip ... Presne QIP je BEST mal som aj dlho mirandu ale stvalo ma ze ekd je nekto off ale je na icq cize neividtelny a pisem si s nim hadze mi chybu alebo ze enjdu prijimat subory ani z qipu ani z ICQ ani odosielat preto sa mi nepaci miranda ale QIP isthe BEST Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 Mě se to stalo taky, zkus zmáčknout left shift a nebo odinstaluj icq a vymaž ho i z registů a pak ho nainstaluj znova...to pomůže a jinak icq se dá předělat aby bylo bez reklam a všech blbostí, ja to tak mám a jsem spokojenej... 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 Mě se to stalo taky, zkus zmáčknout left shift a nebo odinstaluj icq a vymaž ho i z registů a pak ho nainstaluj znova...to pomůže a jinak icq se dá předělat aby bylo bez reklam a všech blbostí, ja to tak mám a jsem spokojenej... 8) a jak jsi to udelal ze se ti smazaly ty reklamy? btw ten left shift nepomaha :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 a jak jsi to udelal ze se ti smazaly ty reklamy? btw ten left shift nepomaha :( Ten shift jsem si asi spletl, ale udělej to druhy a ta uprava icq je tady http://www.czicq.cz/ ... (nechce se mi to hledat, taham do psp simsny a děsně se to seká) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Leden 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2008 Ten shift jsem si asi spletl, ale udělej to druhy a ta uprava icq je tady http://www.czicq.cz/ ... (nechce se mi to hledat, taham do psp simsny a děsně se to seká) dik chlape uz to facha ;) akorat ty bannery mi nejdou odstranit, ale to bude tim ze jsem si musel stahnout tu novejsi verzi icq 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.