Gameshop Odesláno Leden 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2015 GTA V mi nejde ukazuje mi Timed out when checking current compatibility pack configuration-Please return to GTA V dík za radu Fifu a NHL hraji online normálně Gta online mi nejde od začátku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FloatedJacob Odesláno Leden 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2015 vyzkoušej title update 21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gameshop Odesláno Leden 7, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2015 zkoušel jsem naistalovat a odistalovat aktulaizaci několikrát a nic stále to ukazuje běh stahování se proces přeruší a musím to stahovat cca 3 -4 x hraji to na ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FloatedJacob Odesláno Leden 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2015 Vypršel časový limit při kontrole aktuální sady compatibility pack konfigurací, prosím návrat do GTA V nejspíš bude problém s připojením k internetu jako máš rychlost ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Gameshop
GTA V mi nejde ukazuje mi Timed out when checking current compatibility pack configuration-Please return to GTA V
dík za radu
Fifu a NHL hraji online normálně
Gta online mi nejde od začátku
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.