Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Instalace her na hdd a dvd mechanika stejně pořád běží...


keras

Otázka

Ahoj, chtěl bych se zeptat na tuto věc. Pozoruji to již od začátku nového xboxu 360 slim. Mám LT3.0, hdd 250gb a povětšinou verbatimky.

Všude čtu, že intalací hry na hdd se rapidně zmenší točení (hlučnost) mechaniky, že to více méně jen zkontroluje při spuštění hry zda máme přítomno dvd a pak již hra běží z hdd.

Nevím čím to je, ale veškeré hry instaluji na hdd ale stejně se mi zdá že dvd mechanika stále točí a "šustí". Jakoby to neustále hrálo z dvd a ne z hdd.

Je to jen subjektivní pocit nebo je něco špatně?

Pokud hru odinstaluji z hdd a hraji ji přímo z dvd neslyším v podstatě žádný rozdíl v tichosti mechaniky. Ona je tedy na slimku dosti tichá, nějak to neobtěžuje, ale nevím zda vůbec hraji z hdd nebo z dvd ohledně šetření laseru...

Asi je rozdíl, že laser třeba nenačítá z dvd, ale to nijak nepoznám. Jedině změřit třebas rychlost loadingu ve hře mě napadlo???

Jak to prosím Vás máty Vy? Vám se dvd skutečně při intalované hře roztočí jen na začátku a pak se zastaví a celou hru stojí nebo se také točí?

Xbox šlape jak má, jinak žádný problém.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

čau to nevím jestli je slyšet méně a ani to nezkoumám, ale poznám to tak že když hraju třeba hodinu tak vytahuju dvd které je studené instaluju jenom sporty, protože ty hraju nejčastěji, ale když si tam dám něco jíneho co nemám nainstalované tak vytahuju dvd které je teplé, takže asi tak no.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No jasně :D

Teď jde o to jestli hřeje i samotný motor nebo i laser a mosfety atd. Třeba se prostě dvd motat má, ale laser spí.

Vyzkouším 2 věci:

1. Laserákem změřím teplotu dvd při hraní z dvd a z hdd

2. Zmeřím loudingy hraní z dvd a z hdd

Asi se mi smějete, že to takhle pitvám když vše funguje, ale zajímá mě to tvrzení, že se dvd nemotá a přitom se motá a to furt:D

"A přece se točí..." :)

Ještě dotaz který sem nepatří ale snad mi prominete, jde někde nastavit když mám xbox spojenej s telkou hdmičkem aby xbox nečekal než se na tv přepne vstup na hdmi a xbox teprve potom detekuje, že má připojenou tv a teprv potom začne bootovat, ale aby bootoval ihned bez detekce? Díky

Upraveno uživatelem keras
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu