Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Instalace her na hdd a dvd mechanika stejně pořád běží...

Otázka

Odesláno

Ahoj, chtěl bych se zeptat na tuto věc. Pozoruji to již od začátku nového xboxu 360 slim. Mám LT3.0, hdd 250gb a povětšinou verbatimky.

Všude čtu, že intalací hry na hdd se rapidně zmenší točení (hlučnost) mechaniky, že to více méně jen zkontroluje při spuštění hry zda máme přítomno dvd a pak již hra běží z hdd.

Nevím čím to je, ale veškeré hry instaluji na hdd ale stejně se mi zdá že dvd mechanika stále točí a "šustí". Jakoby to neustále hrálo z dvd a ne z hdd.

Je to jen subjektivní pocit nebo je něco špatně?

Pokud hru odinstaluji z hdd a hraji ji přímo z dvd neslyším v podstatě žádný rozdíl v tichosti mechaniky. Ona je tedy na slimku dosti tichá, nějak to neobtěžuje, ale nevím zda vůbec hraji z hdd nebo z dvd ohledně šetření laseru...

Asi je rozdíl, že laser třeba nenačítá z dvd, ale to nijak nepoznám. Jedině změřit třebas rychlost loadingu ve hře mě napadlo???

Jak to prosím Vás máty Vy? Vám se dvd skutečně při intalované hře roztočí jen na začátku a pak se zastaví a celou hru stojí nebo se také točí?

Xbox šlape jak má, jinak žádný problém.

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno (upraveno)

No jasně :D

Teď jde o to jestli hřeje i samotný motor nebo i laser a mosfety atd. Třeba se prostě dvd motat má, ale laser spí.

Vyzkouším 2 věci:

1. Laserákem změřím teplotu dvd při hraní z dvd a z hdd

2. Zmeřím loudingy hraní z dvd a z hdd

Asi se mi smějete, že to takhle pitvám když vše funguje, ale zajímá mě to tvrzení, že se dvd nemotá a přitom se motá a to furt:D

"A přece se točí..." :)

Ještě dotaz který sem nepatří ale snad mi prominete, jde někde nastavit když mám xbox spojenej s telkou hdmičkem aby xbox nečekal než se na tv přepne vstup na hdmi a xbox teprve potom detekuje, že má připojenou tv a teprv potom začne bootovat, ale aby bootoval ihned bez detekce? Díky

Upraveno uživatelem keras

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu