demolista Odesláno Leden 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2015 Zdravím, mám PS3 FAT a v něm 80GB HDD. PS3 má flash ROGERO a já chci vyměnit HDD za novej 320GB jak bych měl postupovat abych tam měl zase systém ROGERO ? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Leden 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2015 Vyměníš disk a pak zase nainstaluješ Rogero z flashky a potom multiman. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
demolista Odesláno Leden 8, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2015 Díky Mušáku poslal by si mi do SZ odkazy na ty věci ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2015 jen by mě zajímalo když se mění hdd jak se tam nahraje systém? na ten novy hdd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
demolista Odesláno Leden 8, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2015 Dáš tam nový HDD zapneš PS3 připojíš ovladaš přes USB připojíš USB dáš START a SELECT dohromady a mělo by se to nainstalovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
demolista Odesláno Leden 8, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2015 Ještě otázka, mám ten HDD z notebooku a jsou tam věci musím HDD naformátovat nebo si to PS3 udělá samo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Leden 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2015 Jenom si vygoogli Rogero 4.55. Disku může být klidně zaplněný, psko si to nafomátuje samo. Koss : Systém se neinstaluje na disk ale do interní paměti ps3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
demolista Odesláno Leden 8, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2015 Takže vlastně když už mám v PS3 flash ( od tebe) tak stačí dát novej HDD a nainstalovat z USB ROGERO ? Může být tohle ? http://ps3haxcz.com/viewtopic.php?f=17&t=3448 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Leden 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2015 Přesně tak. To může byt v tom odkazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
demolista Odesláno Leden 8, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2015 Ok až to dokončím napíšu jak jsem dopadl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2015 počkat když je sistém v interní paměti a ne na hdd tak jak je možné že po koupi a připojeni jsem měl na hdd místo asi 436gb? a to tam mám 500gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Leden 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2015 Ps3 si něco ukounsne, ale nic tam není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2015 to si hodně ukouslo asi 70gb +-. Jinak dík za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Leden 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2015 Je to dost, z 1TB disku je volného "jenom" 850Gb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2015 aha ale do ps nejde narvat víc jak 500gb ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Leden 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2015 Jde i 1000Gb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
demolista Odesláno Leden 8, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2015 Tak jo vše jsem udělal a funguje to jen jeden malej problém, když vyberu např. GTA V v Multimanovi dam X tak se mi multiman vypne a hra nikde musím vložit nějakou originální hru abych si zahrál hry z multimana. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
demolista Odesláno Leden 9, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 Neví někdo co stím aby to šlo i bez originální hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monika Gazsiová Odesláno Leden 13, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2021 Dobrý den mám PlayStation 3 není tam HDD disk mužů tam dát z noutbuku děkuji předem za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.