juzmik Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2007 Čau hale mam psp a stratil sem usb kabel ale měl sem doma jiny a měl stejny konektor a nešel mi nechtělo to načist a kabelem to neni myslite že si musim koupit orig.kabel nebo že do pc stači nahrat naky program
0 bykk Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2007 jestli sel pichnout do psp a do PC-propojit tak nvim v cem je problem,zadnej program(myslim teda,me to jde i s jinym kabelem a bez programu.
0 nutis Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2007 hm max koupit jinej kabel na zkousku no, tech 100,- te nevytrhne
0 juzmik Odesláno Prosinec 17, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2007 mě se to nevotevře napiše to vlošte disk F
0 juzmik Odesláno Prosinec 17, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2007 nebo si kdyžtak spiš koupim čtečku pamět. karet
Otázka
juzmik
Čau hale mam psp a stratil sem usb kabel ale měl sem doma jiny a měl stejny konektor a nešel mi nechtělo to načist a kabelem to neni myslite že si musim koupit orig.kabel nebo že do pc stači nahrat naky program
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts