juzmik Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 Čau hale mam psp a stratil sem usb kabel ale měl sem doma jiny a měl stejny konektor a nešel mi nechtělo to načist a kabelem to neni myslite že si musim koupit orig.kabel nebo že do pc stači nahrat naky program Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bykk Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 jestli sel pichnout do psp a do PC-propojit tak nvim v cem je problem,zadnej program(myslim teda,me to jde i s jinym kabelem a bez programu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nutis Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 hm max koupit jinej kabel na zkousku no, tech 100,- te nevytrhne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 juzmik Odesláno Prosinec 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 mě se to nevotevře napiše to vlošte disk F Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 juzmik Odesláno Prosinec 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 nebo si kdyžtak spiš koupim čtečku pamět. karet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
juzmik
Čau hale mam psp a stratil sem usb kabel ale měl sem doma jiny a měl stejny konektor a nešel mi nechtělo to načist a kabelem to neni myslite že si musim koupit orig.kabel nebo že do pc stači nahrat naky program
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts