Mia Zeman Dříč Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 Čau lidi. mám problém s Trophy. dvě trofeje u Watch Dogs vím, že se mi ukázalo na obrazovce, že jsou hotové ale v Trophy prohlížeči nejsou udělané. Co mám Dělat ? Kam třeba napsat nebo nevím. Díky moc za odpovědi, tento problém už mě dlouho trápí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KapaCZ Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 Na tohle žádný support neexistuje, pokud vím. Jediné co můžeš udělat je, že ty trofeje uděláš znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mia Zeman Dříč Odesláno Leden 9, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 a jako jak je mám dělat znpvu, ??? Hru restartovat skrz to nebudu. To bych přišel o veškeré save Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mickey007 Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 a co je to za trofeje?máš playstation plus a tam máš online uložiště.tam si dej ty savy a nepřijdeš o ně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Leden 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2015 koukni na trophy guide pro tu hru.. ale vetsinou kdyz je nejakejch glitch tak ta trofej ani necinkne nevyskoci ikdyz ji splnis ze by se neukazal ato je divny .. dystak zkus rebuilt db v safe modu.. mohlo by pomoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mia Zeman Dříč Odesláno Leden 12, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2015 No hele je to trofej ENFORCER a Revoking Client Privileges ( toto jsem již udělal i s tou poslední misí) a to endorcer jsem zachranoval kurnik už 50 lidí minimálně a stejnak nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Leden 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2015 A googlil si jestli to neni fakt nejak glitchnuty ?;) nekery trofeje fak zlobej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mia Zeman Dříč Odesláno Leden 12, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2015 (upraveno) Glith už vím co je . ale nidke jsem nenašel, že by to bylo v tom seznamu. A v návodech jsem to dělal přesně tak jak má být. Kam se obrátit. Doprd... moje první hra a já tu platu chci ! Když už jsem se na ni tak dřel. !! Upraveno Leden 12, 2015 uživatelem Mia Zeman Dříč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mia Zeman Dříč Odesláno Leden 13, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2015 ​Už jsem psal i na ENG stránky a stále nic. Já fakt nevím jsou to poslední dvě trofeje, které jsem už udělal jinak bych měl platinu !!! a znovu to dělat fakt nebudu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mrkej_Na_Drat Odesláno Leden 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 Já mám stejnej problém u GTA V,trofej mě to ani nedalo a přitom jsem to všechno udělal,skoro 5 trofejí mě kvůli tomu chybý!!!!!!! :((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mia Zeman Dříč Odesláno Leden 18, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 A pak se snaz ziskat platinu a tezce.kam se obratime ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Leden 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 Já mám stejnej problém u GTA V,trofej mě to ani nedalo a přitom jsem to všechno udělal,skoro 5 trofejí mě kvůli tomu chybý!!!!!!! :((( Jen me tak napadlo, nemel jsi aktivovane cheaty? Protoze co si pamatuju, tak kdyz je mas zaple tak nejde ziskavat trofeje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mia Zeman Dříč Odesláno Leden 18, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 Cheaty jsem si ani nrkupoval a popravde nevim jak se to dela :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mrkej_Na_Drat Odesláno Leden 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 Ehm Cheaty se nekupují o proti GTA IV se cheaty nezadávají jako číselný kod do telefonu,ale normálně se píši klasicky šipkama a znakama jak tomu bývalo od pradávna,jinak samozřejmě vím že když se použijí cheaty tak trofeje nedostanu,ale ne cheaty jsem ani nezkoušel!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mia Zeman Dříč Odesláno Leden 18, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 Aji jsem psal na ubisoft atd a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mrkej_Na_Drat Odesláno Leden 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 Aji jsem psal na ubisoft atd a nic Nejspíš musíme počkat na opravnej patch :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mia Zeman Dříč Odesláno Leden 18, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 Ale kdyz ma hofne lidi plat, tak proc patch ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mrkej_Na_Drat Odesláno Leden 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 Ale kdyz ma hofne lidi plat, tak proc patch ?? Jakej PLAT???Možná Patch na hru a nebo aktualizaci Softweru ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mia Zeman Dříč Odesláno Leden 18, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 Tak ostatni hraci ziskali platinu uz a ha ne!! Kurnik sem se jakko fakt snazil a ted to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 robinrameno1987 Odesláno Leden 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 Já jel kvůli corrupt savům BF4 na 5x, ale platku sem nakonec dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mia Zeman Dříč Odesláno Leden 18, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 Co je corrupt save ?? Kdyz dam u Watch Dogs novou hru, ztratim trofeje ??? Ze bych to zkusil znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 robinrameno1987 Odesláno Leden 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 Aji jsem psal na ubisoft atd a nic Co je corrupt save ?? Kdyz dam u Watch Dogs novou hru, ztratim trofeje ??? Ze bych to zkusil znovu. To určitě neztratis, pac trofeje se synchronizuji s psn a jsou ukládány online. Jinak k těm savum, během hraní bf4 vypadla elektřina a hra se ulozila s chybou a proto sem to musel jet víckrát od začátku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mia Zeman Dříč Odesláno Leden 18, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 Ok, myslim , ze kdyz to zkusim znovu tak ty dve pujdou behem hrani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mrkej_Na_Drat Odesláno Leden 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2015 Stejně mě PS4 v GTA V nedala tři trofeje a nechápu proč!!!!Trofej: To Live or Die in Los Santos,Kifflom a Red Mist,takže nejspíš taky můžu začít znovu fakt nechápu jak todle můžou udělat hráčům... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Leden 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2015 nefungujou po patchi, a u nekoho staci kdyz nema konzoli pripojenou online a u nekoho se musi smazat patch, ja jsem si o tom precetl nez jsem zacal ty trofeje delat, a smatnul si ten patch a vyskocili mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mrkej_Na_Drat Odesláno Leden 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2015 nefungujou po patchi, a u nekoho staci kdyz nema konzoli pripojenou online a u nekoho se musi smazat patch, ja jsem si o tom precetl nez jsem zacal ty trofeje delat, a smatnul si ten patch a vyskocili mi Patch ze hry na PS4 jak by šel smazat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mia Zeman Dříč
Čau lidi.
mám problém s Trophy. dvě trofeje u Watch Dogs vím, že se mi ukázalo na obrazovce, že jsou hotové ale v Trophy prohlížeči nejsou udělané. Co mám Dělat ? Kam třeba napsat nebo nevím. Díky moc za odpovědi, tento problém už mě dlouho trápí.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
21
12
8
6
Nejvíce příspěvků v jednom dni
led 19
17
led 18
14
led 20
7
úno 15
6
Top Posters For This Question
Mia Zeman Dříč 21 posts
Mrkej_Na_Drat 12 posts
aaischa 8 posts
mickey007 6 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
led 19 2015
17 posts
led 18 2015
14 posts
led 20 2015
7 posts
úno 15 2015
6 posts
66 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.