demolista Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 Zdravím, chci si přes MM zapnout AC 4 Black Flag a když vyberu a v XMB jí spustím otevře se je černá obrazovka a vrátí mě to zpět do XMB tu hru jsem dřív než jsem udělal upgrade HDD hrával v poho, mám ještě jednu hru Lego Marve Super Heroes a tu když spustím přes XMB tak se spustí a hned vypne a napíše mi to An error occurred during the start operation (80010017) nevíte někdo co stím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 dej options u ty hry v MM a zaklikni internal, a bd mirror, ostatni odklikni a zkus :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
demolista Odesláno Leden 9, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 Furt nejde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 este zkus direct boot.. nejnovejsiho multimana mas ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
demolista Odesláno Leden 9, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 Jdu vyzkoušet ten direct boot k čemu vlastně slouží :D MM mám myslím 4.65 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 bd mirror veme neco z disku co mas v mechanice (driv se nedaly hrat hry bez vlozeny jedny originalky) direct boot to spusti rovnou z hdd.. pripadne stahni jinou verzi z netu mozna to buder ychlejsi .. jestli se ti tam neoc nemazlo pri ty vymene disku a novy instalaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
demolista Odesláno Leden 9, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 Myslíš že by pomohla aktualizace hry přes MM ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 zkus, ale jestli so makalo pred vymenou disku a nahraval si tu hru znovu z pc tak bych cekal ze se nekd eneco poskodilo pri tom prenosu .. takze bych to dystak stahnul znova z netu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
demolista Odesláno Leden 9, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 Když jsem dal Direct boot a pak zmáčkl START obrazovka zčernala a to je vše :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
demolista Odesláno Leden 9, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 Jo a ještě právě jsem si stáhl Assassins Creed Rogue dal jsem do PS3 spustil hra se spustila a instalovalo se něco v té hře na HDD po instalaci mi vyskočila hláška že DVD je nějak poškozené stím asi nic neudělám že ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 zkus lecos co ti chodilo driv... jestli bude tak je to oky, jestli ne, tak zkus prehrat cfw :) stahnout nejspis znova ten rogue Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
demolista Odesláno Leden 9, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 (upraveno) jéééj zase stahovat to je moje smrt :D stahuju teď sports champions 2 za 5 minut to bude a jestli to nepůjde vyskočím už z okna fakt :D Upraveno Leden 9, 2015 uživatelem demolista chyby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 jesli sis rogero isntaloval sam.. tak kdyby to delalo velky kraviny tak inicializuj znova ps3.. dej jen multimana .. prezkousej,. nebudeli to ok.. tak prehraj cfw z usbcka pak znova inicializace mozna se to nekde trochu pokonilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.