Logann30 Odesláno Leden 12, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2015 Čau stáhl jsem si z Ps Storu hru Infamous First Light a už od prvopočátku jsem si všiml jemného zrnění obrazu jak ve hře tak v cutscénách nejvíc to jde vidět v tmavých místech, dělá mi to i hry AC Unity, nevím čím by to mohlo být, zkusil jsem i jiný hdmi kabel a hdmi vstup v televizi ale beze změny, u jiných her mi to nedělá. Citovat
Patrik Hermes Herman Odesláno Leden 12, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2015 Tak to nevím ale mě to nedělá ac unity nemam ale u Infamous: First Light mi to nedělá vlastně u žádný hry Citovat
aaischa Odesláno Leden 12, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2015 Je to videt jen zblizka, nemas plazmu ? Citovat
Logann30 Odesláno Leden 12, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Leden 12, 2015 Je to videt jen zblizka, nemas plazmu ? Je to vidět jen zblízka, když jsem od toho 2m tak to nějak nevidím, ale normální to není. Jo ještě mi to dělalo u Last of Us , mám led Samsung Citovat
donnybsc Odesláno Leden 13, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2015 Ahoj tak u toho neseď tak blízko. Citovat
Logann30 Odesláno Leden 13, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Leden 13, 2015 Ahoj tak u toho neseď tak blízko. Vole :) tak diky za radu Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.