marti1 Odesláno Leden 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2015 Mám nově Wii U a chtěl jsem se zeptat na tuto hru:Mario Sonic Olympic Winter Sochi 2014. Docela o ní přemýšlím, před lety jsem hrál letní olympiádu na Wii. Víte někdo jestli je o hodně lepší než Winter Games na Wii ? jestli stojí za to investovat mnohem víc do Wii U verze ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eran Odesláno Leden 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2015 já ji mám a je to dobré.. ale nedokážu posoudit to starší jsem nehrál=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marti1 Odesláno Leden 27, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2015 Díky za info, asi se přeci jen rozhodnu pro novou verzi, cenový rozdíl nebude tak velký a grafika+oladání budou doufám dobré. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eran Odesláno Leden 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2015 Grafika je krasna a ovladani pohoda, ja to kupoval na cerny patek za par stovek a je to parada pokud jste aspon 2:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.