Bartiik44 Odesláno Leden 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2015 Ahojte, jde vám stáhnout beta Evolve? Je free ale chce to po mě kreditku :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 daysleeper69 Odesláno Leden 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2015 Kreditu jsem měl u účtu priřazenou, tak se mi to stáhlo v pohodě, akorát mi to furt nejede... Někde jsem se dočetl, že servery spustí v 9h pacifickýho času, tzn. u nás zhruba v 18h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jitus Odesláno Leden 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2015 Vypíšeš kreditku, ale nic neplatíš. Je to zdarma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bartiik44 Odesláno Leden 17, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 nakonec jsem chvíli počkal a pak to šlo i bez té kreditky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dudu27 Odesláno Leden 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 Kartu nepotřebujete, jde to i bez karty. Hrál jsem to chvilku za Monstrum i za Vojáka. Nevím asi to není můj šálek:), ale za 1600kč bych to nekoupil...nevím teda mulťák, ten včera ještě nešel. Nikde jsem se nepřipojil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Miki4everXL Odesláno Leden 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 Stahuju a jsem na to zvedavy..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Bartiik44
Ahojte, jde vám stáhnout beta Evolve? Je free ale chce to po mě kreditku :?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.