teedy Odesláno Leden 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2015 Zdravím, jde Vám Psn? U mě hláška :This service is currently udergoing maintence(E-82000168) Že by zase nějaký útok? Nejde cz ani us Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2015 Na dnesek tusim na 6 hodin byla naplanovana udrzba. Ta potrva asi do zitrejsich rannich hodin, pokud jsi se na PSN pripojil pred udrzbou, tak muzes hrat dal, pokud ne tak mas smulu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teedy Odesláno Leden 15, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2015 Dík za info,to mi nějak uniklo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Leden 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2015 Doporučuju sledovat Twitter stránek Playstationu. Tam se takovéto věci dozvíš ihned a nemusíš se pak trápit. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 funguje psn? me už druhý den ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 mě zlobí... nemůžu aktivovat účet v ps4 , nejdřív dycky musim dát restore licences a pak activate, občas vyskočí timeout při připojování na PSN.. ale víceméně to sou takový občasný věci, jinak to jede.. co ti to hlásí ? ani se nepřipojíš ? reset domáciho routeru si udělal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 np psn jde myslím ale nejde mi ps store vubec. Zkouším to z pc, píše to site not aivalable, nikdy to nedelalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 beru zpet už to jde, ale diky za snahu. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pedromadre Odesláno Únor 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2015 Zdravím. Já už vlastně ani nevím proč si platím členství, když neřeším nefunkční psn, tak je to údržba nebo zas nejede ea server a stále dokola. Sleduji zahraniční weby a lidi jsou z toho na mrtvici. Žádný pořádný bonus, omluva stručná a za 1 300kč ročně je to rozhodně málo. Ach jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2015 pokazdy kdyz to nefunguje tak reklamuj na psn podpore, casto daj nejakej "darek jako omluvu" aspon me to temer dycky takhle udelali... za EA problem nemuzem ale vinit sony.. O:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pedromadre Odesláno Únor 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2015 Čau, tak jsem řešil psn podporu a musím tedy smeknout, profesionální přístup, vše v poho, bez nervů. Takže jak píše aaischa, co se týče psn je dobrý je kontaktovat a fakt jsou ochotný a problémy hlavně vyřeší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libcenko Odesláno Únor 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2015 Čau, tak jsem řešil psn podporu a musím tedy smeknout, profesionální přístup, vše v poho, bez nervů. Takže jak píše aaischa, co se týče psn je dobrý je kontaktovat a fakt jsou ochotný a problémy hlavně vyřeší. Čau. Jaké kroky jsi podnikl při kontaktu s podporou? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pedromadre Odesláno Únor 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2015 Čau, kroky jsou jednoduché mail nebo tam zavolej a popiš problém. Mě pomohli s nastavením, ale k čemu mi to je, když psn je nestálé, řekl bych až nefunkční, hlavně tento týden mě teda bere ps4 nervy. Že já blbec si to kupuji vždycky na rok. Za sony jsem vždycky stál, ale teď jich mám po krk. No počkám na nové gran turismo a online přes playstation opustím, protože abych furt něco řešil tak za to prachy dávat nebudu. S kámošema naplánujem pařící den, vezmeme si volno, sem rád, že se slezem a hop psn zase nefunkční, příští měsíc slezina u kolegy a hop psn opět nefunkční, teď sedíme u třetího kolegy a co myslíte hop psn opět nefunkční, takže ať s tím jdou někam. Berem děcka a jdem na koupálko. SONY WTF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Únor 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2015 Mne teda jede PSN v pohode az na prichozi zpravy,ktere dochazi opozdene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pedromadre Odesláno Únor 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2015 Takže se tě netýkal ani výpadek předevčírem a 2dny před tím? Sleduju downdetector a bylo nás tam mraky? To je nějaký divný, jdu o tom něco najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Únor 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2015 ne jelo mi to ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pedromadre Odesláno Únor 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2015 Tak jsem načetl, opět jsem předělal dns primary a secondary a fachá to, ale pro změnu mi nenabíhá whats new, ale to je mi jedno, doufám, že s tím budu muset takhle šaškovat pořád dokola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2015 od ctvrtka dene jezdim DC a vsecko oky, maximalne me psnko odhlasilo a zas stacilo dat znova sign in ale to tak max jednou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.