Tomas007 Odesláno Leden 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2015 Jde na XONE někde zapnout nebo vidět když stahuju update do hry nebo velké dlc, kolik ještě zbývá % a hlavně jakou rychlostí to stahuje díky. Možná je to stupidní dotaz ale boxe mám chvilku a nikde jsem to tam nenašel. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzAK1468628136 Odesláno Leden 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2015 nekde v setings mam pocit u site to je, ale vlozit na home se to neda, je tam i hodinovej prehled, aktualni rychlost, ale je to takovy nevzhledny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Madop Odesláno Leden 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 Procenta při stahování nebo instalaci jsou v My games and apps - Queue Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Tomas007
Jde na XONE někde zapnout nebo vidět když stahuju update do hry nebo velké dlc, kolik ještě zbývá % a hlavně jakou rychlostí to stahuje díky. Možná je to stupidní dotaz ale boxe mám chvilku a nikde jsem to tam nenašel. Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.