denylove7 Odesláno Leden 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 Čaute, jak Vám hučí zdroj u Xone? Já mám konzoli úplně tichou, a zdroj si v pohodě hučí.... Nějaké zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 Neslysis jenom vysokofrekvencni piskani, vriskani.. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Leden 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 Zdroj mam tichej, konzoli taktez, krome hdd kterej slysim :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki4everXL Odesláno Leden 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 Ja mam oboje tiche. Obcas se mi stane, kdyz treba parim delsi dobu v kuse, ze se rozjede vic vetrak, ale je to treba na minutu a pak zase ticho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denylove7 Odesláno Leden 17, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 (upraveno) Hmm, tak asi záleží od kusu. Trošku se to zlepšilo, jak jsem to dal na lépe větrané misto. Podle všeho, to bude asi to frekvenční bzučení :).... Upraveno Leden 17, 2015 uživatelem denylove7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.