ContiHan Odesláno Leden 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 Ahoj, jelikož budu během týdne kupovat X1 a to hlavně z důvodu hraní her na kinectu, chtěl jsem utvořit toto téma na seznam her, které jsou tvořený přímo pro kinect. Rád bych vynechal hry, které kinect podporuje, ale kinect je jen bonusem. Jako třeba dodatečné hlasové ovládání pro závodní hry. Co jsem zatím našel, tak níže uvedu seznam. Nic víc jsem zatím nenašel a doufám, že se to zlepší. Na 360 jsem toho měl podstatně víc. Chybí mi třeba golf a celkově i kinect sport je takovej oškubanej. Na 360 bylo více typů disciplín a her, pokud někdo hrál, tak ví. Vím, že časem asi hry přibudou, ale nevím, jestli jsem někde něco nepřehlédl. Nikde se to totiž nedá vyfiltrovat, aby to ukazovalo hry jen na kinect. Just Dance 2014 Just Dance 2015 Dance Central Spotlight Kinect Sports Rivals Xbox Fitness (s balíkama Jillian M, Shaun T, atd.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Leden 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 http://www.gamespot.com/articles/xbox-one-games-you-can-t-play-without-kinect/1100-6419615/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki4everXL Odesláno Leden 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 http://www.gamespot.com/articles/xbox-one-games-you-can-t-play-without-kinect/1100-6419615/ super stranky.. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ContiHan Odesláno Leden 17, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 Trošku tam ta buchta haní ten fighter within,ale me to přijde jako pecka. Takovej tekken na kinectu :-D jde o to,jaka bude ovládací optimalizace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki4everXL Odesláno Leden 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 Ja jsem ale cetl vic clanku, kde to uplne nechvalili. Jako Takken to nebude, to je jasne no. I kdyz teda ja osobne takovehle hry vubec nemusim, ale pritelkyne ceka na Mortala jak na smilovani :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Leden 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 Haha, draha polovicka na 360 hrala jenom Tekkena. Ted ceka na to az bude na ONE. Zatim jsem ji stahnul Killer Instinct. Na auta, sportovni, nebo strilecku bych ji neukecal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki4everXL Odesláno Leden 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 No ona by ještě chtěla NFS RIVALS, ale to bych potřeboval ideálně s někým vyčenžovat za FORZU 5. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Leden 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 Rivals mas k dispozici na EA Access. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki4everXL Odesláno Leden 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 Já bych radši krabicovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.