Miki4everXL Odesláno Leden 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 Nějak se nemohu rozhodnout, docela mě zaujalo demo PES, ale zase si říkám, že FIFA je FIFA. Co myslite, která hra za to víc stojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Leden 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 (upraveno) Obě jsou dobré, musíš vyzkoušet spíše která ti více sedne. FIFU má akorát více lidí na XONE (snad všichni :D) a dá se ještě občas sehnat za pár kaček (500 - 600,- Kč). Viz. https://store.xbox.com/cs-CZ/Xbox-One/Bundle/FIFA-15-DELUXE-EDITION/caa02daa-3119-46b2-935b-4bc8ed4fde27 Upraveno Leden 17, 2015 uživatelem hackys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki4everXL Odesláno Leden 17, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 Ok, díky za názor. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Leden 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2015 Kdyz to vezmu kolem a kolem tak poprve sem hral Fifu15 a po druhe PES14, na muj neum mi prijde Fifa takova o dost slozitejsi, prijde mi, ze si tam kolikrat ten mic dela co chce. Kdezto v PES jsou nahravky presny primo do behu spoluhrace a vetsinou mic letel kam jsem potreboval. Obe hry jsem hral na standartni nastaveni, nikde sem nic nemenil. Ale i tak mam Fifu protoze byla v bundlu, ale kdybych si mel vybrat, tak si vyberu PES. Tot moje postrehy z techto her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Leden 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2015 Já mám na fotbal. hrách něco nahráno, ale FIFA mě baví více. Celkově je to dost subjektivní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki4everXL Odesláno Leden 19, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2015 Co jsem si ted tak vsimnul treba na fb postech a tak, tak mi prijde ze FIFA je popularnejsi kvuli ULTIMATE teamu. Mam ted stazene PES 15 demu a musim rict, ze se to hraje skvele.. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furry Odesláno Leden 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2015 PES má jednu obrovskou nevýhodu a to jsou licence. Mě prostě vadí když týmy nemají dresy jako ve skutečnosti atd. Jinak je PES možná hratelně lepší, ale za mě FIFA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesick Odesláno Leden 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2015 Sice to nevyhoda je,otazkou vsak je jestli chces sledovat original dresy nebo si zahrat fotbal. Pokud to prvni,doporucuju zakoupit nejakou barbie hru,pokud druhou PES je jasna volba :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.