pazdy1468625863 Odesláno Leden 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 Zdravím, mám takový problém, když zapnu xbox, tak se mi to vždy sekne na té úvodní obrazovce s logem Xbox 360, musím udělat restart a xbox se načte, nebo když před zapnutím vyjmu můj externí HDD, tak se xbox taky rozjede. Nevím, kde je chyba. Koupil jsem si nový externí HDD a začlo mi to dělat. U starého mi to nedělalo. Na tom externím HDD mám FSD 3, dashlaunch a hry na xbox. Děkuji za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Leden 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 FSD a launch.ini si dej do xboxu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Leden 18, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 Mám 4 GB slima.. Tak si to FSD přes file manager zkopíruji na ten interní 4 GB disk správně? A pak ho z toho externího smažu? A na ten interní disk ho mám zkopírovat někam do složky, nebo přímo do rootu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.