rendy02 Odesláno Leden 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 Ahoj mám problém a potřeboval bych pomoct, mám PS3 a koupil jsem si PSVITA, vytvořil jsem si na PSVITA nový účet a chtěl jsem se na něj přihlásit i na PS3 akorát to nejde, a když jsem na PC přihlášenej k SONY tak mi to tam píše že si to PS3 můžu aktivovat, ale musím být přihlášenej a to mi nejde se na PS3 přihlásit. Moc vás prosím o radu, děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i0nE Odesláno Leden 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 A co to píše na PS3 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rendy02 Odesláno Leden 18, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 ze nemuzu pouzivat jeden ucet na vice zarizenich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i0nE Odesláno Leden 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 A už jsi ten účet používal na jiných PS3 a nebo co se odhlásit z Vity a přihlásit se na PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rendy02 Odesláno Leden 18, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 ne nepouzival, a zkousel jsem to a proste to nejde nevim no :(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filom3n Odesláno Leden 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2015 To je hodně divný, a ten účet ps3 ti nejde na vitu!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rendy02 Odesláno Leden 19, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2015 tam právě neznám heslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Leden 19, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2015 Tys to napsal tak zmatene ze to malokdo pochopi :D Musis si na ps3 vytvorit novy ucet (user) , jde jich tam vytvorit nekolik , zalozka uplne nalevo v xmb menu . Tam si pak muzes prihlasit ten ucet co mas prave na vite a prepinat si mezi puvodnim a timhletim novym. Psvita bohuzel vice useru nepodporuje , tam muzes mit jen jeden ucet . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.