Ungaro Odesláno Leden 18, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 18, 2015 Zdravím všechny. Protože uvažuji nad nákupem lepších sluchátek a nenašel jsem zde žádné vlákno, zakládám toto. Máte někdo surroundové sluchátka? Drátová či bez? S mikrofonem? Zaujaly mě TYTO, mají bezdrátový i mikrofon, takže odpadá protivné propojování s ovladačem. Cena je vyšší, ale pokud to stojí za to, proč nekoupit. Citovat
Miki4everXL Odesláno Leden 18, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 18, 2015 Vypadaji hodne slusne. Ja mel starsi model turtlebeach k X360 a byl jsemmoc spokojenej, byly dratove, ale persny model si uz nevzpomenu. Tuhle znacku muzu doporucit. Citovat
jaccomo Odesláno Leden 18, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 18, 2015 Muj nazor je to zbitecnost kup raci poradny sluchatka. Citovat
Ungaro Odesláno Leden 18, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Leden 18, 2015 Rád si nějaké nechám doporučit. Pokud existují bezdráty se slušným prostorovým zvukem, šoupni je sem. Díky Citovat
muWme Odesláno Leden 19, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2015 Já mám X41 od nich a celkem pohoda, před tím sem měl sharkoony xtactic 5. a ty měly větší mušle na moje plachty (uši) byly lepší ale byly to kabelové takže X41 už mám asi 3 roky a naprosto OK. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.