xero778 Odesláno Prosinec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2007 Zdravim mam psp slim 3.71 m33-3 a kolega si koupil novýho slima 3.72 a zajimalo by mě jestli mu to můžu nejak pomocí svého psp preprogramovat na m33 nebo neco aby mu jely iso hry diky za informace.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Deniszek Odesláno Prosinec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2007 Zdravim mam psp slim 3.71 m33-3 a kolega si koupil novýho slima 3.72 a zajimalo by mě jestli mu to můžu nejak pomocí svého psp preprogramovat na m33 nebo neco aby mu jely iso hry diky za informace.. Pres pandoru ... http://console-forum.cz/showthread.php?t=17498 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Prosinec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2007 kdyžuž tak je pandora tohle... http://console-forum.net/showthread.php?t=11173 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Prosinec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2007 Přesněji...musíš udělat tohle -> 2 ) Despertar Cementerio v3 Dark_Alex a tohle -> 3 ) Vytvoření Pandoras battery ze SLIM baterie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ondra-banov Odesláno Prosinec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2007 Přesněji...musíš udělat tohle -> 2 ) Despertar Cementerio v3 Dark_Alexa tohle -> 3 ) Vytvoření Pandoras battery ze SLIM baterie a co když mám čiste jen PSP slim a jiné nemám...de to kdyby mi nekdo poslal třeba ty soubry? Strýc si koupil totiž PSP slim a chceme tam rozjet i iso hry...diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Prosinec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2007 a co když mám čiste jen PSP slim a jiné nemám...de to kdyby mi nekdo poslal třeba ty soubry? Strýc si koupil totiž PSP slim a chceme tam rozjet i iso hry...diky tak jedině přepajet jeden spoj v baterce + jeden navod na mmc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xero778
Zdravim mam psp slim 3.71 m33-3 a kolega si koupil novýho slima 3.72 a zajimalo by mě jestli mu to můžu nejak pomocí svého psp preprogramovat na m33 nebo neco aby mu jely iso hry diky za informace..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts