Pokutator Odesláno Leden 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2015 Zdravím, potřebuji radu. Koupil jsem si hru a k ní stáhl a nainstaloval 3 DLC, teď potřebuji jedno DLC odinstalovat. Nevím si rady prosím poraďte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chuchmi Odesláno Leden 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2015 Jen tak co mě rychle napadlo, odinstaluj celou hru a pak ji nainstaluj znova. O jakou hru se jedná a proc to DLC chceš dát pryč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pokutator Odesláno Leden 19, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2015 Mám problém z trofejema a na netu jsem četl že jedno DLC které tam mám, když odstraním tak to bude fungovat. A když odinstaluji celou hru, pak ji nainstaluji to příjdu o uložený pozice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chuchmi Odesláno Leden 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2015 Ruku do ohně za to nedám ale neměl bys. Uloženy pozice jsou uložené v účtu a možná i synchronizovány se servery Sony? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Leden 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2015 Savy jsou ulozene v konzoli a uploaduji se ti na sony servery jen pokud mas ps+ a zaskrtl jsi tu moznost.Tusim,ale ze se ti ty savy uploaduji nejak prubezne ne vzdy. Jestli chces mit jistotu ze se ti savy nesmazou tak si je manualne uploadni. S tim odinstalovanim DLC nwm. Muzu se na to podivat az budu doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pokutator Odesláno Leden 19, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2015 Koukni prosím, nerad bych o to přišel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Leden 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2015 hm.. Tak jsem nic nenasel, takze jedina moznost bude asi smazat tu hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kudlajz Odesláno Leden 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2015 Nejde to odstranit z knihovny nebo tak? V nastaveni je nejaka moznost "Manage Game Data" a tam by mela jit smazat jak hra, tak i DLC. Nemam ted zaple PSko, ale myslim, ze na PS3 to slo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spleskin Odesláno Leden 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2015 Toto jsem udělal u AC unity....dostal jsem se do dlc DK ....smazal hru Savy uloženy na PS+ i na PS po instalaci hry bez dlc se mi save nenacetl.........protože :D poslední save byl udělán v dlc. Naštěstí progress 18 % Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pokutator
Zdravím, potřebuji radu. Koupil jsem si hru a k ní stáhl a nainstaloval 3 DLC, teď potřebuji jedno DLC odinstalovat. Nevím si rady prosím poraďte.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.