Pokutator Odesláno Leden 19, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2015 Zdravím, potřebuji radu. Koupil jsem si hru a k ní stáhl a nainstaloval 3 DLC, teď potřebuji jedno DLC odinstalovat. Nevím si rady prosím poraďte. Citovat
0 Chuchmi Odesláno Leden 19, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2015 Jen tak co mě rychle napadlo, odinstaluj celou hru a pak ji nainstaluj znova. O jakou hru se jedná a proc to DLC chceš dát pryč? Citovat
0 Pokutator Odesláno Leden 19, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Leden 19, 2015 Mám problém z trofejema a na netu jsem četl že jedno DLC které tam mám, když odstraním tak to bude fungovat. A když odinstaluji celou hru, pak ji nainstaluji to příjdu o uložený pozice? Citovat
0 Chuchmi Odesláno Leden 19, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2015 Ruku do ohně za to nedám ale neměl bys. Uloženy pozice jsou uložené v účtu a možná i synchronizovány se servery Sony? Citovat
0 Manoust Odesláno Leden 19, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2015 Savy jsou ulozene v konzoli a uploaduji se ti na sony servery jen pokud mas ps+ a zaskrtl jsi tu moznost.Tusim,ale ze se ti ty savy uploaduji nejak prubezne ne vzdy. Jestli chces mit jistotu ze se ti savy nesmazou tak si je manualne uploadni. S tim odinstalovanim DLC nwm. Muzu se na to podivat az budu doma. Citovat
0 Pokutator Odesláno Leden 19, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Leden 19, 2015 Koukni prosím, nerad bych o to přišel. Citovat
0 Manoust Odesláno Leden 19, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2015 hm.. Tak jsem nic nenasel, takze jedina moznost bude asi smazat tu hru. Citovat
0 kudlajz Odesláno Leden 23, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2015 Nejde to odstranit z knihovny nebo tak? V nastaveni je nejaka moznost "Manage Game Data" a tam by mela jit smazat jak hra, tak i DLC. Nemam ted zaple PSko, ale myslim, ze na PS3 to slo. Citovat
0 spleskin Odesláno Leden 27, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 27, 2015 Toto jsem udělal u AC unity....dostal jsem se do dlc DK ....smazal hru Savy uloženy na PS+ i na PS po instalaci hry bez dlc se mi save nenacetl.........protože :D poslední save byl udělán v dlc. Naštěstí progress 18 % Citovat
Otázka
Pokutator
Zdravím, potřebuji radu. Koupil jsem si hru a k ní stáhl a nainstaloval 3 DLC, teď potřebuji jedno DLC odinstalovat. Nevím si rady prosím poraďte.
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.