Padour Odesláno Leden 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2015 Zdravím, potřeboval bych poradit, kde by mohla být chyba, když se mi nechce načíst flashka ani v jednom portu. Normálně to fungovalo, pouštěli jsme si filmy s různých flashek (formát FAT32). Nejdříve mi to nenačetlo jednu a druhou ano. Včera už ani jednu. Podle diagnostiky v PC fungují bez problémů. Když jí strčím do PS3, tak se objeví, po chvilce zase zmizí, ale nestihne se načíst. Je vidět, že PS3 ji hledá a pokouší se ji načíst, protože když ji nechám v portu, tak se mi trochu seká. Jinak vše jede bez problémů. Nesetkal se s tím už někdo? Děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogg Odesláno Únor 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2015 Mě také šel jeden usb flash a pak z ničeho nic mi prestal jit, ani formátování nepomohlo. Nepřišel jsem na to, čím to může být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.