pesa Odesláno Leden 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2015 Cau mate nekdo thule parbu ? Jak se daji odemknout novy charaktery ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Březen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2015 Premyslim o koupi... vyplati se do toho jit nebo to za ty prachy nestoji? Wrestling v telce docela sleduju tak si rikam ze by me to mohlo bavit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pesa Odesláno Březen 24, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 Cau ja to koupil jsem celkem spokojen ale neni to klasicka mlaticka na styl tekkenu tady ti to pise co mas mackat a z 50%se hra hraje sama tzn. Ze zmacknes kolecko a vidis animaci kdy jsi dal kombo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paťas Bujnoch Odesláno Březen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2015 Nevíte někdo něco o tom nové updatu ? co to obnáší a tak?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Březen 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2015 Me by spis zajimalo proc zrovna tahle hra ma tak vysokou cenu u vetsiny prodejcu... 1800 pochopim za GTA a podobny tituly ale za wrestling kterej si moc lidi nezahraje mi to prijde dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paťas Bujnoch Odesláno Březen 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2015 za 1800 ?:D já byl rád že to sehnal od kamoše za 800 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Březen 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2015 Za 8 kil bych do toho sel hned :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Duben 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2015 Ted koukam ze spousta obchodu ji zlevnila na 1300 tak nevim jestli se vyplati do teto hry jit abych nebyl zklamany:-/ Na wrestling v telce koukam a bavi me... Nejsou tu nejaci hraci co by me namotivovali ba naopak odradili? Vubec nevim co od toho cekat a jestli nebude lepsi pockat si az spadne cena jeste trochu niz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paťas Bujnoch Odesláno Duben 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2015 no já si to pořidil z toho důvodu že na starých konzolích není ten mod kariéry:) jako grafický bomba ...jako jsem spokojený:) sice by tam mohlo byt hodně modu jako na starých konzolích...snad na tom zapracujou v příštím ročníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.