pistt Odesláno Leden 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2015 Ahojda, rozhoduju se jestli si pořídím TitanFall / Halo: The Master Chief Collection můžete mi někdo poradit pls? rád hraju onlline tak ze mi jde hlavne o bitky ...vs... :-) co je lepčí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pistt Odesláno Leden 26, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2015 nikdo žádné zkušenosti? :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Desmo Odesláno Leden 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2015 Ahoj,kup oboje;-). Já mám obě hry... Ale pokud chces jednu,tak určitě Halo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Styxone Odesláno Leden 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2015 Za mě pokud chces online tak titanfall je to neskutecne rychla akce , ale brzy me to omrzelo .. Stejny lokace .. Ale zase spousta hernich modu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Desmo Odesláno Leden 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2015 Jak říká Styx,brzy omrzí,ikdzyž je hodně modu. Ale v Halo máš toho mnohem víc,ať už kampaně,tak vetší multák co sebtýče map i jejich využití. A pro mě je celkem duležitej i koop ve splitscreen,což Halo má a Titan ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Leden 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2015 Titanfall mas ted za 199, tak neres a kupuj. HaloMCC ma bohuzel porad problemy s match makingem, takze bych osobne radej pockal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitek111 Odesláno Leden 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2015 kup si Halo, tez jsem vybiral mezi tema dvema a nakonec shanim MMC, split screen + kampane + hodne hodin hrani + multak mluvi za vse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pistt Odesláno Leden 28, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2015 Tatinfall za 199,- a kdepak? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pistt Odesláno Leden 28, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2015 mno... tak mam objednano Halo :-) pokud capnu nekde i tanafll v akci koupim i jeho :-) tak ze dik vsem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashonsu Odesláno Leden 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2015 Tatinfall za 199,xbox store, xbox.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmacho Odesláno Leden 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2015 Titanfall za 199 Kc: https://store.xbox.com/cs-CZ/Xbox-One/Games/Titanfall/8ef9f044-dab7-49f9-9ec6-0aa4c1686efe Titanfall Deluxe za 249 Kc: https://store.xbox.com/cs-CZ/Xbox-One/Bundle/TITANFALL-DELUXE-EDITION/3bfd1c20-747a-4bbb-978e-252c0cc6a78b Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pistt Odesláno Leden 28, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2015 jj uz jsem to nasel tak to prubnu :-) jeste blbej dotaz obcas vidim jake hryjsou ve sleve nebo free :-) je nekde odkaz na hry co jsou zrovna free nebo ve sleve? nebo jen o nahode ze na to narazim? :-) dik a sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motas666 Odesláno Leden 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2015 jj uz jsem to nasel tak to prubnu :-) jeste blbej dotaz obcas vidim jake hryjsou ve sleve nebo free :-) je nekde odkaz na hry co jsou zrovna free nebo ve sleve? nebo jen o nahode ze na to narazim? :-) na xbox.com nebo přes smartglass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmacho Odesláno Leden 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2015 Idealne tady (da se k tomu dostat z hlavni stranky pres odkaz "Slevy a specialni nabidky"): http://www.xbox.com/cs-CZ/promotions/sales/sales-and-specials Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Styxone Odesláno Leden 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2015 No kluci nevím nevím .. Ale po přečtení několika recenzi na master chief Collections do toho asi musím jít :0D halo mám nahráno nespočet krát a sem fakt zvědavej teda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 ale zas titanfall za 199kc je nemoznej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.