Assassin Odesláno Leden 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2015 Zdarec, je nějáká možnost změnit region u účtu na PS4. Aktuálně mám CZ účet, ale nelíbí se mi ty ceny a výběr na PS store obecně. Pokud vytvořím nový účet tak příjdu o všechno..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Leden 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2015 ne region zmenit nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Assassin Odesláno Leden 19, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2015 A funguje nějáký import mezi profily? Přátelé, savy, trofeje? Nechtěl bych to všechno ztratit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Leden 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2015 pratele ne, trofeje taky ne, a savy mozna jdou nejak pres flashku nwm no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Assassin
Zdarec, je nějáká možnost změnit region u účtu na PS4. Aktuálně mám CZ účet, ale nelíbí se mi ty ceny a výběr na PS store obecně. Pokud vytvořím nový účet tak příjdu o všechno.....
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.