mike75 Odesláno Leden 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2015 Decka,schazi mi posledni schopnost a nevim co mam udelat. a je to" ULTRAAA! 10 stasis melee finisher kills". Nevite co mam udelat ? prelozil jsem si to ale nedava mi to smysl. Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2015 je to celkem jednoduchy L1ckou hodíš nepřátele do statis pole, sou zpomalený a skoro se nehejbou a doděláš je tušim L2 držíš a R2 střílíš, takovejma těma obyč neonovejma paprskama do těch fialovejch "citlivejch" míst a tim je doděláš.. chlapče :D :D :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike75 Odesláno Leden 20, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2015 (upraveno) Moooc dik, hned to zkusim. Upraveno Leden 20, 2015 uživatelem mike75 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.