Lukan Odesláno Prosinec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2007 Tak sem po Updatu na FW 2.10 a mam konecne česky Internet. Konecne sem s PS3 spokojen 8) Tak by me zajimalo jak ste na tom vy,spokojenost ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 urbanr Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 Já jsem po upgradu na 2.20 a čeština nejede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 11, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 Cestina jela vzdycky :lol: , ale diakritika i po updatu 2.20 porad blbne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 urbanr Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 A co zadávání českých znaků z klávesnice? Jze to nějak zprovoznit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 heksa Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 neni tam a nigdy ani nebylo kodovani pro stredoevropske jazyky (Cestinu atd) ani Windows-1250 ani ISO-8859-2 tagze cestina tam nejde a nigdy ani nesla tak nechapu co to tady melete??? celkove ten browser stoji dost za HO*NO mely by se nad sebou zamyslet a PORADNE ho vylepsit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BERGY_21 Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 Je tu prosim nekdo, kdo ma fw 2.70 a má plnou podporu české diakritiky v browseru? Ja 2.70 nahraval už dvakrát (jednou přes autoupdate, pak i z flashky pro jistotu). Vše proběhlo OK, ale avizovanou plnou podporu čestiny v browseru ne a ne dostat. Vidím znaky jak "š, í, á" v pořádku, ale třeba "ř, č, ž" proste nic a zástupné znaky. Když se mrknu v browseru na změnu kodové stránky, nic kloudného se nastavit nedá, respektive nejbllíž je znakova sada pro zapadoevropske staty nebo 1251, ale to je porad na dve veci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mirod7174 Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 Je tu prosim nekdo, kdo ma fw 2.70 a má plnou podporu české diakritiky v browseru? Ja 2.70 nahraval už dvakrát (jednou přes autoupdate, pak i z flashky pro jistotu). Vše proběhlo OK, ale avizovanou plnou podporu čestiny v browseru ne a ne dostat. Vidím znaky jak "š, í, á" v pořádku, ale třeba "ř, č, ž" proste nic a zástupné znaky.Když se mrknu v browseru na změnu kodové stránky, nic kloudného se nastavit nedá, respektive nejbllíž je znakova sada pro zapadoevropske staty nebo 1251, ale to je porad na dve veci. Mně to celkem jde ... i když ne 100% ... Rada: nenastavuj konkrétní znakovou sadu, ale nech tam tu volbu automatického rozpozníní - tak to funguje nejlíp a většina stránek, co jsem zkoušel, problémy s českými znaky nemá ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Exoduser Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 Taky nejsem úplně spokojenej...mám to tak na půl, což je zvláštní...třeba seznam mi běží bez jediný chybičky, ale tady console-forum už zlobí přesně s těma písmenama jako třeba "ř"...Mno...zvykl jsem si i na předchozí stav a zvyknu si i na nynější:cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Veslik Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Jde vám pustit videa na stream.cz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lukan
Tak sem po Updatu na FW 2.10 a mam konecne česky Internet.
Konecne sem s PS3 spokojen 8)
Tak by me zajimalo jak ste na tom vy,spokojenost ??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.