Miki4everXL Odesláno Leden 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2015 http://www.czc.cz/forza-motorsport-6-xone/165884/produkt Jsem na to docela zvedavy. myslim ze ozivit tuhle serii trosku by nebylo spatne, pridat trosku ,,vzruseni,,. :-) Idealni FORZA by byla neco mezi HORIZONT 2 a FORZA 5 :-) :-) (jen myslenka) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Leden 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2015 Rok je dlouha doba, bohate by zatim stacily trate do F5. Kazdopadne bych necekal zasadni zmeny co se tyce grafiky ( uz ted je suprova ), mozna pridaj pocasi, volbu den noc pro urcite okruhy...uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki4everXL Odesláno Leden 20, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2015 Jasne no, ja spis treba si myslim, jestli se nepusti i trosku do herni fyziky a tak. Cetl jsem ze PROJECT CARS ma byt fakt pecka, ale tak taky se uvidi s cim prijdou. Jak ale rikas, co se tyce grafiky, tak tam si myslim ze ze kdyby zustala, tak se vubec nic nestane. To pocasi by nemuselo byt spatny. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Leden 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2015 doufám že bude nějaká kolektorka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki4everXL Odesláno Leden 20, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2015 Ze coze co??? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Leden 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2015 nejaka zberatelska edice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki4everXL Odesláno Leden 21, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2015 Jo kdyz uz jsem si to precet podruhy tak to ted dava smysl..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Leden 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2015 Jestli ProjectCars bude vypadat, jak ukazujou videa na youtubu na pc platforme stejne i na xku, tak nevim nevim...Doufam, ze nam F6 prinese vic trati. No ale aspon mam tok na to dojezdit karieru v F5. Nadsenej ale nejsem, ze tak brzo po patym dilu vyjde sestka, preci jen vsechno co je "spichnuty na rychlo" stoji vetsinou za houby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki4everXL Odesláno Leden 21, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2015 Ja co jsem cetl, tak to ma byt docela revolucni, myslim PROJECT CARS. Tak jsem na to zvedavy. Kazdopadne si myslim ze to mezi PC a F6 bude na tesno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 Project CARS jsem hrál několik hodin a musím říct, že je po všech stránkách daleko lepší, než Forza 5. Jestli Forza 6 nepřijde s něčím revolučním (je to pořád to samé sterilní prostředí dokolečka), tak nemá šestka šanci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 nejaka zberatelska edice tos myslel na project cars, nebo na forzu ? zaskočilo mě to páč sem myslel že máš psko a xko ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 (upraveno) myslel jsem forzu, všechny forzy mam limitovany edice krom prvniho dilu a fh2, tu mam day one jo a mám všechny konzole :) Upraveno Leden 29, 2015 uživatelem valis1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.