Paťas Bujnoch Odesláno Leden 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2015 Mám takový problém ráno sem hrál a potom psko klasický vypnul. Večer si ho chci zapnout a ukazuje se mi tohle.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Leden 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2015 (upraveno) vlož do usb flashku s nejnovějšim fw /stahneš na webu sony/ případně písni nahodim návod.. neni to sice běžný ale prostě "spadnul system" jako padaj widle.. tak si ho to chce preinstalovat z usb.. reklamace to taky vyresi .. ale budeš čekat, na 99% kdy vlozis flashku s tim fw se to prehraje a bude to zachviličku oky :) EDIT návod je tu: Upraveno Leden 21, 2015 uživatelem aaischa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Paťas Bujnoch Odesláno Leden 21, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2015 zkoušel sem to jak s připojeným netem a tak bez připojeného netu,vždycky mi to ukaže tohle a pak pokaždé restartujea pořád dokola než to vypojím ze zásuvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Leden 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2015 hod na flashku fw a uspokoj tim co psko zada :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Paťas Bujnoch Odesláno Leden 21, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2015 jo už jdu na to:) dám vědět:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Paťas Bujnoch Odesláno Leden 21, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2015 ¨dělám sem všechno podle návodu..a stejně mě to hodí zpátky i když se to nainstaluje :((... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Leden 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2015 posledni vec co bys moh zkusit pred reklamaci je tuto : Initialize PS4, pak dat update z usb, podle https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/5044/~/ps4%3A-safe-mode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Paťas Bujnoch Odesláno Leden 21, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2015 naistaluju se mi update..restartuje... ukáže se mi logo a hned vypne a ukazuje se mi to pořád dokola to co je na fotkach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Leden 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2015 tak pak reklamace :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Paťas Bujnoch Odesláno Leden 21, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2015 tak zkusil sem ještě přímo to initializace ps4 a mám to jako bych dostal nový psko..náhodou hry z ps+ už nenainstaluju z minulého měsíce? bavím se o Injustice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Leden 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2015 jj inicializaci sem zminoval taky :D tak super :) jj s pluska nainstalujes vsecko, v library to najdes :) jak se prihlasis uctem na kerym to plusko je (samo musi bejt stale aktivni) pripadne znovu aktivni jeslti bylo docasne neaktivni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Paťas Bujnoch Odesláno Leden 21, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2015 díky moc :) jenom sem se bál že už to zpátky nebudu mít,díky moc..:))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Leden 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2015 hlavne ze to frčí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adioflip Odesláno Leden 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2015 spadlo do safe modu... postup jak to dat zase do kupy najdes i v tutorialu jak vymenit hdd v ps4 za rychlejsi a vetsi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Paťas Bujnoch Odesláno Leden 21, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2015 a proč to spadlo ? nějaký důvod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Paťas Bujnoch Odesláno Leden 21, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2015 a proč to spadlo ? nějaký důvod? a uložené hry asi už nenajdu ,co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Leden 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2015 je to jako kdyz kixnout widle nahoda, casto treba kdyz vypadne proud a psko se samo neukončí pri vypínání.. spis prsot enahoda :) jeslti si měl ps plus a zaplej autoupload, tak se ti stahnou savy v nastaveni najdes moznost stahnout z ps plus storage v data managementu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Paťas Bujnoch Odesláno Leden 21, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2015 díky moc:) nevím co bych bez tebe dělal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Paťas Bujnoch
Mám takový problém ráno sem hrál a potom psko klasický vypnul. Večer si ho chci zapnout a ukazuje se mi tohle..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.