aaischa Odesláno Leden 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2015 jenom tak k zamyšlení .. http://www.ps3news.com/playstation-4-ps4-news/sony-offers-31-new-ps4-themes-includes-dynamic-playstation-4-themes/ 3d Dynamic Galaxy G Theme - $3.49 3d Dynamic Galaxy Theme P - $3.49 3d Dynamic Meteor Theme - $3.49 3d Dynamic Shark Theme - $3.49 3d Dynamic Turtles Theme - $3.49 3D Earth In Space With Changing Galaxy Backgrounds Theme - $2.99 A Dynamic Galaxy Cross dissolve theme - $3.49 American Eagle Theme - $2.99 A Nebula Dynamic Theme - $2.99 Angry Baseball Theme - $2.99 Anne Stokes: Protector Dynamic Theme - $2.99 Aquarium Dynamic Theme - $3.49 Assassin Theme - $2.99 Bone Eye Theme - $2.99 Brooklyn Bridge Dynamic Theme - $2.99 Calm Puppy Theme - $2.99 Canada Beaver Theme - $2.99 Coral Reef Dynamic Theme - $2.99 Cyber Werewolf Theme - $2.99 Dead Rude Boy Theme - $2.99 Dynamic Blue Code - $3.49 Dynamic Circuits Theme - $3.49 Dynamic Pirate Theme - $3.49 Enter The Swat Theme - $2.99 Gangsta Rap Theme - $2.99 Gnarling Wolf Theme - $2.99 Hade's Wrath Theme - $2.99 Serious Cat Theme - $2.99 Slam Dunk Theme - $2.99 Space Walk Dynamic Theme - $2.99 Space Walk Static Theme - $1.99 vážně se najdou lidi co za "♥♥♥♥" témátko daj toliko ? (pro eu bejvaj ceny bohužel dost podobný takže pochybuju že nám to daj líp jak za to samý jen v EUR) dost často mi rozum nebere jak můžou chtít za takový kraviny ve stylu avatarů, doplnku do her, témátek ( ty mě ted dožrali uplně maximálně) tak příšerný prachy, to si ty kdo to naceňujou nepřipadaj blbě ? běžnej člověk ve většině běžnejch zemí světa by si to určo koupil a mnohem víc kdyby to bylo za rozumný ceny.. nejenže leckerý Ačkový hry stojej klidně desetinu průměrný vejplaty a přitom sou nedodělaný zabugovaný atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chuchmi Odesláno Leden 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2015 Ne ze bych byl jedním z nich co si to kupuje, ale za nejdražší je to cca 80Kč... To jsou 3 piva... 2 vina... Jeden drink... Takže to zas tolik není no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martas84 Odesláno Leden 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2015 Ne ze bych byl jedním z nich co si to kupuje, ale za nejdražší je to cca 80Kč... To jsou 3 piva... 2 vina... Jeden drink... Takže to zas tolik není no... Přemýšlet takhle u všeho, tak z tebe bude za chvíli žebrák. To už bych si raději dal ty 3 piva, než koukat na nějakou animaci, která je na pozadí, které mě nijak nezajímá při hledání hry :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Leden 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2015 Taky bych to za to nedal, je to pro mě absolutně nepodstatná věc. Takže u mě taky vyhrávaj tři piva :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Leden 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2015 jsou lidi co neřeší kolik co stojí a prostě si to koupí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 22, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2015 bejt jedno za 0,5USD či 0,5EUR tak se jich ve výsledku určitě prodá za větší sumu , než když si pár bohatších, nebo děti s vyššim kapesnym koupí nějaký za hodně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.