blablabla16 Odesláno Leden 22, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2015 Ahoj.Nevím jestli to tu už bylo. Nějak jsem to nenašel. Ale chci se zeptat. Když koupím od někoho One bez záručáku. Jde reklamovat přímo u Microsoftu nebo mam prostě smůlu? Slyšel jsem různý názory a nevím. Díky. Citovat
0 vitek111 Odesláno Leden 22, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2015 ja bych rekl, ze jo, stejne se reklamuje pomoci zaregistrovani konzole podle SN primo u microsoftu a oni hned vedi kdy byla prodana, timpadem odpocitavaji i zaruku, treba me ale nekdo vyvede z omylu :) Citovat
0 Miki4everXL Odesláno Leden 22, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2015 Myslim ze to takhle je. Primo u MS by to jit melo.;) Citovat
0 Drizzzt Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2015 Jo jde to, staci kliknout v Xlive na muj ucet, potom na spravu zarizeni a registrace konzole, po zadani SN se tam objevi tvoje konzole nejak takhle : Xbox One Sériové číslo: xxxxxxxxxxxx Standardní záruka: Platnost vyprší I 21, 2017 Odebrat Do data konce platnosti standardní záruky I 21, 2017 můžete využívat bezplatnou výměnu zařízení a s ním dodaného příslušenství. Toto zařízení má nárok na Rozšířený servisní plán. Požádat o servis Požádat o servis: Do data konce platnosti standardní záruky I 21, 2017 můžete využívat službu bezplatné výměny nefunkčního hardwaru pro toto zařízení. Citovat
Otázka
blablabla16
Ahoj.Nevím jestli to tu už bylo. Nějak jsem to nenašel. Ale chci se zeptat. Když koupím od někoho One bez záručáku. Jde reklamovat přímo u Microsoftu nebo mam prostě smůlu? Slyšel jsem různý názory a nevím. Díky.
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.