ricardos Odesláno Leden 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2015 Ahoj chtel bych se zeptat, proc se mi neobjevuje prichozi zprava, vzdycky musim pres Home tlacitko najet do menu a podivat se, jestli nemam zpravu a v nastaveni-notifications mam vse zaple. Muzete mi pomoct prosim? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2015 je to v nastaveni - settings - notifications :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricardos Odesláno Leden 24, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2015 Super tak si to precti jeste jednou, pisu ze mam vse zaple.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2015 tak to sem prekouk , pisu z mobilu :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFrogg Odesláno Leden 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2015 Me to přestalo taky upozorňovat na nove věci i když mám odebírání nastavene. Je to tak tři dny předtím to fungovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leojaburek Odesláno Leden 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2015 (upraveno) Stejný problém. Vyřešeno. Díky kamarádovi Rokycany kterému děkuji. V nastavení internetu na ps4 nedat volbu připojení easy ale dát manuálně v dalších nastavení dávat automaticky dokud nebude nastavení DNS tam zvolit manuálně a zadat primary 4.4.4.4 a secondary 4.4.8.8 dokončit nastavení a problém je vyřešen. Oznámení doručených zpráv se zobrazí i když hraji hru. Zítra napíšu přesný popis nastavení ted totiž nejsem u ps4. Upraveno Únor 2, 2015 uživatelem leojaburek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leojaburek Odesláno Únor 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 Settings-Network-Set up internet connection- wifi nebo Cable je to na vás-custom (nedávat easy)- Ip Adress Settings Automatic-DHCP Host Name do not specify-DNS Settings (důležité) manual- primary DNS 8.8.8.8 secondary DNS 8.8.4.4 next-MTU settings automatic-Proxy server do not use-test internet connection. To je vše. Důležité je to nastavení DNS zbytek nastavte dle svého připojení. Snad to někomu pomůže. Mě pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.