Lukáš Strouhal Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 Zdravím, chtěl bych se zeptat jak to je v GTA a autama? Koupil jsem si auto, ale zmizelo mi a není ani u policajtu. Jde nějak udělat to, ze koupím auto a vyměním ho za to, co už třeba Michael v garáži ma? A bude na něm i znacka auta na mapě? Dekuji za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabb1t Odesláno Leden 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2015 Tak toto by mě taky zajímalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Leden 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2015 Hele taky jsem si koupil caru a pak uz nebyla... Jinak za ty auta co maj, tak to vymenit nejde. A hlavne bacha na garaz u Franklina v baraku na kopci, Tak tam auta taky mizej :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Strouhal Odesláno Leden 30, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2015 Tak to je škoda. Bohužel uz mi taky 2 zmizely, dnes jsem koupil letadlo. Musím zkontrolovat jak to vypadá s nim no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi1st Odesláno Leden 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2015 u těch letadel by mě zajímalo jestli je možné mít jich na letišti Sandy Schores více přistávací draha pro vrtulníky tohle nejspíš dovoluje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.