tokyno Odesláno Leden 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2015 Tohle je pro mě dost zásadní věc. Spotify používán denně a poslouchat svý oblíbený playlisty během hraní? To bude bomba :wohow: http://www.czexperience.cz/spotify-prichazi-na-playstation/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2015 Asi to nevyuziju ale kdyby clovek chtel urcite lepsi jak sony music unlimited ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosswell1987 Odesláno Únor 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2015 Super nemuzu se dockat!Moc jsem si tu appku pral a je to tady:party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Březen 30, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2015 Ode dneška Spotify na našich konzolích http://blog.us.playstation.com/2015/03/30/spotify-launches-on-playstation-music-today/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Březen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2015 Líbí se mi možnost propojení smartphonem a následné ovládání. Jednoduchý hud a přidávání již vytvořených playlistu a písniček. Nějak sem nepřišel jak jsi do knihovny přidat své hudební soubory. Co mi přijde jako mínus je kvalita songu bez premium účtu, je to na úrovni internetového radia, není to 320kbs (hd). Pak ty otravné reklamy. Sorry ale necelé 200 Kč za premium měsíčně vážně ne. Další nutnost je internetové připojení. Pokud budete offline aplikaci nevyužijete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casnacaj Odesláno Březen 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2015 Líbí se mi možnost propojení smartphonem a následné ovládání. Jednoduchý hud a přidávání již vytvořených playlistu a písniček. Nějak sem nepřišel jak jsi do knihovny přidat své hudební soubory. To myslim na ps4 zatim nejde Co mi přijde jako mínus je kvalita songu bez premium účtu, je to na úrovni internetového radia, není to 320kbs (hd). Free je to 160kbps, u premium 320kbps Pak ty otravné reklamy. Sorry ale necelé 200 Kč za premium měsíčně vážně ne. Proto je to zadarmo Další nutnost je internetové připojení. Pokud budete offline aplikaci nevyužijete. To je u streamovaci sluzby docela obvykle;) U premium by melo jit stahnout obsah a pak prehravat offline (na ps4 jsem nezkousel) Proste zadara skvela vec a komu nestaci kvalita nebo funkce, ten si priplati za premium. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2015 jak to mam nastavit aby muzika hrala i po tom co zapnu nejakou hru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2015 zvlastni..tak u Dying Light se to samo vypne ale u Far Cry 4 to jede dal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Duben 2, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2015 Mě se to zatim u žádný hry nevyplo. Je pravda že s Dying Light jsem to ještě nezkoušel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lennyKravic Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2015 Škoda, že využívám konkurenční Rdio (platím rodinné premium), které mi vyhovuje jak pracuje s alby víc než Spotify, když jsem ho testoval. Ale potěšilo mě, že Spotify na PS4 jde i s free účtem, takže za mě spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.