Jarryn Odesláno Leden 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2015 Dobrý den, předem se omlouvám že zakládám určitě už existující téma, ale co jsem tady tak četl, nenašel jsem přímo to co bych chtěl, a to aktuální informace. Byl by prosím někdo tak hodný a poradil ? Chtěl bych jsi koupit PS3 na které bych jsi chtěl i stahovat hry, no a proto se ptám jestli je v tuto chvíli lepší koupit úplně nový nebo už používaný, popřípadě jaký firmware u používaného a jestli půjdou hrát všechny stažené hry jak staré tak i nové. A poprosil bych aby mi nikdo nepsal ať si koupím PS4, to zatím neplánuji. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Leden 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2015 Stahovat hry z PS storu můžeš s jakýmkoliv modelem PS3, který má aktuální firmware;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarryn Odesláno Leden 31, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2015 No dobře, to je mi jasné, asi jsem se špatně vyjádřil, stáhnuté hry myslím kopie, tudíž flashnout konzoli a stahovat hry treba z torrentu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Leden 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2015 Tak to budeš mít lepší dát se k PC master race, na konzolích se hry kupujou8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Leden 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2015 Nová konzole nejde upravit. Nejlepší volbou je ps3 slim s date code 0C nebo 0D. Je to zespodu konzole, stačí se zeptat těch co prodávají konzole. Vypadá to tak : http://img15.hostingpics.net/pics/184922dataps3.png Tady nebo na aukru jich bude dost. Jsou to většinou 320gb verze, někdy 160Gb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarryn Odesláno Leden 31, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2015 Dekuji moc Mušák za rozumnou odpoved :) Jeste bych se chtel zeptat co tedy potom, staci nahrat nejaky soubor, nebo je to se zasahem do vnitrku konzole.. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Únor 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2015 Musí se udělat zásah do konzole, odpověděl jsem na zprávu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.