svistko Odesláno Prosinec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2007 když si předelavam video do psp tak potom neni moc fvalitni dost malo .. použivam im too konvektor žadne slava ..ale ted nemam svuj komp a tady sem skoušel na radu kamošu pspvideo9 teda myslim nebo xvid4 psp a to mi tady nak nešlo na instalovat to eče skusim na svym pc až bude ale skoušel sem tam v tom im too dva formaty v mp4 ale nak trochu rozdilny a psp mi vzalo jen jeden .. no proste chtel sem se zeptat jestly nekdo neznate nakej dobrej konvektor ...dik:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crackhorse Odesláno Prosinec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2007 když si předelavam video do psp tak potom neni moc fvalitni dost malo .. použivam im too konvektor žadne slava ..ale ted nemam svuj komp a tady sem skoušel na radu kamošu pspvideo9 teda myslim nebo xvid4 psp a to mi tady nak nešlo na instalovat to eče skusim na svym pc až bude ale skoušel sem tam v tom im too dva formaty v mp4 ale nak trochu rozdilny a psp mi vzalo jen jeden .. no proste chtel sem se zeptat jestly nekdo neznate nakej dobrej konvektor ...dik:lol: já jsem věrnej PSP VIDEO EXPRESS ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nutis Odesláno Prosinec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2007 XViD4PSP je nejlepsi :) .. a jestli chces takovej socialni tak Badak for Mobile :D ... to dela jak pro telefon tak pro psp http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/prevody_formatu/badak-for-mobile/?g[hledano]=badak&g[oz]=0.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svistko Odesláno Prosinec 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2007 Diky zitra nebo ted nekdy bych mel mit už svuj pc tak tam skusim ty programky dle vašich rad a kdyby neco tak eče sem pisnu jinak dik mooc8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.