Han Odesláno Prosinec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2007 co by mi mohl dat napr policajt za to ze jsem mu flashnul psp(napr se vydaval za normalniho lamera a chtel flashnout psp) kdyz je mi 16 let, co by mi hrozilo?a co by mi hrozilo kdyby mi bylo 18? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Prosinec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2007 Asi penazna pokuta, alebo pobyt v napravno-vychovnom stredisku, alebo vazeni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Prosinec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2007 heh to je tresny jo??:D to sem ani nevedel... ale ze mu predelavas flash to nemuze byt moc velka pokuta ne?? a navic ja nwm ze bude hrat hry na tom... rekl bych ze sem mu predelal fw pac sem cekal ze to bude pouzivat na ruzne aplikace:D (kalkulacka atd...) :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Prosinec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2007 Zajmavy.. jaktoze ti třeba odblokujou mobil normálně v opravně? To je taky trestný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Prosinec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2007 to je ale trochu rozdil odblokovat mobil pro jiny operatory,to neni zadny poruseni zakonu protoze tim ze si koupis treba u vodafona mobil se nezavazujes k tomu ze si do nej nemuzes koupit simku vod O2,u flashe davas vlastnikovi psp moznost aby mohl pouzivat nelegalne sehnane hry a tim okradal vyvojare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Prosinec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2007 Hmm.. a jak tedy muzou prodavat Pandoras Baterky primo v eShopu? A nebo prodavat už čipovaný Wii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Prosinec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2007 tak protoze by musely potrestat celkem kotel lidi......ale Han je jednotlivec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Prosinec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2007 lol tak to me nenapadlo:D zajmavy... asi ukoncim flashovani... jistota je jistota :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Prosinec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2007 tak protoze by musely potrestat celkem kotel lidi......ale Han je jednotlivec Kotel lidi? Stacilo by zalovat ten eShop :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2007 zalohy můžeš používat to není zakázané...ale musíš mít také origonál někde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Prosinec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2007 jo zalohu sice delat muzes,ale nesmis ji sirit,muzes ji mit jen pro vlastni potrebu a CF zaloha neni.....a nestacilo by zalovat jen eshop protoze to by pak musely zalovat i za picoviny jako stazeny piratsky filmy u kazdyho cloveka doma a celej stat by skolaboval,takze to proste nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Prosinec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2007 dostal bys dozivoti ve fox river..podle me by ti nic neudelal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Prosinec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2007 jo zalohu sice delat muzes,ale nesmis ji sirit,muzes ji mit jen pro vlastni potrebu a CF zaloha neni.....a nestacilo by zalovat jen eshop protoze to by pak musely zalovat i za picoviny jako stazeny piratsky filmy u kazdyho cloveka doma a celej stat by skolaboval,takze to proste nejde Vis aby Cajti prubly nejakyho flashera, museli by nejdrive dostat impuls od Sony.. a prvni vec co by SONY mela udelat je zazalovat eShop kterej pandory prodava. Navic kdyz nekdo hodne zdili, tak na nej taky muzou prijit. Uz se to nekolika lidem stalo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Prosinec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2007 no tak jasne ale staci aby se pripojili treba na mininovu nebo na torrentspy a skiro cela mladez v USA atd by sla sedet nebo by byla v nespaltuitelnejch dluzich za piratstvi,takze narod by potopil sam sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2007 já jsem málem dělal pspčka jedné partičce cajtů:) ale nedělal tak jsem mu aspon přes mobil radil xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.