zdravim.....nenapada nekoho jak vyresit tento problem...uz si nevim rady
jen jsem vyndal disk z ps3 a nasledne nastal tento problem....na ps3 mam funkci jen 1 usb port ten druhy je rozbity (ulomena pacicka)
tim ze sem vyndal disk se vymazal i celej fw a ted ho tam potrebuju nejak dostat ale nejde to protoze ps3 potrebuje mit zaroven pripojeny ovladac pres usb a taky flashku
Otázka
Psychos
zdravim.....nenapada nekoho jak vyresit tento problem...uz si nevim rady
jen jsem vyndal disk z ps3 a nasledne nastal tento problem....na ps3 mam funkci jen 1 usb port ten druhy je rozbity (ulomena pacicka)
tim ze sem vyndal disk se vymazal i celej fw a ted ho tam potrebuju nejak dostat ale nejde to protoze ps3 potrebuje mit zaroven pripojeny ovladac pres usb a taky flashku
zkusel jsem vse mozne rychle vyndal ovladas a dat flashku ale neslo nebo usb hub ale taky nesel......dnes mi prislo toto http://www.aliexpress.com/item/5-in-1-USB-2-0-Hub-High-Speed-for-Sony-PS3-Playstation-3-Black/32250665039.html
ale kdyz to pouziju tak funguje take vzdy jen 1 usb...
napada nekoho nejake reseni ?? nebo mi zbyde jen to dat nekam do servisu kde si si reknou za vymenu usb portu pres litr ??
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.