H4nc Odesláno Říjen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2006 ahoj by mě zajímalo u kterých typů PSP se nejvíc vyskytuje ta-082 myslím tím třeba-u base packu,nebo value s fw takovým a takovým prostě kterým kouskům se mají budoucí PSP useři při nákupu vyhnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmarsx Odesláno Říjen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2006 mno tak tohle by me taky zajimalo ptz az si pak budu na vanoce úporizovat PSP tak bych na tuto desku nerad narazil :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wolf.cz Odesláno Říjen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2006 no tak každopádně já u svého giga packu neměl v zadu pud UMD žádné číslo ani u jednoho PSP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest PAINkillerCZE Odesláno Říjen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2006 to se vyskytuje malo kdy....tak se na to v sopu podivej,stejne to vyndaji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmarsx Odesláno Říjen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2006 jj taky pravda a kdyby meli naky problemi tak jim hold reknu ze dokud neuvidim jak to fachci tak to nekupim :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pinkpiggy Odesláno Říjen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2006 pokud pojdes tamhle do seriozniho obchodu (datart atd) ta tam te 100% na to podle me nechaj kouknout..ale podle me aj kdyz to budes kupovat od nekloho jinyho..ale na PSPzone jsem cetl ze je downgrader ktery udajne dokaze downovat aj TA-082 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luki Odesláno Říjen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2006 mno tak to zalezi kdo co kupuje ....kdyz bude vic lidi kupovat base pack, tak bude v shopech toho min, tudiz jim sony doda novou varku ==> novejsi vyroba ==> TA 082 :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 flY1 Odesláno Říjen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2006 myslim že ted de o to co sony bude davat do psp za fw do 2.71 je to dobrý protože na něm dou hrát ISA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pinkpiggy Odesláno Říjen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2006 neboj brzo bude i DOWNGRADE na 2.80..vzpominam si kdyz jeste pred mesicem NIKDO nepocital s tim ze bude DOWN na 2.01,2.50,2.60 a kazdej dokonce aj ja ze uz to ma malo chyb ze uz to nepujde ze to uz neni mozny a ob den vysel prvni DOWNGRADE..a tedka najednou hendka na 2.71..takze ja verim tomu ze udelaj aj 2.80..ale stve me ze v devhooku jeste 2.80 neni :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Říjen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2006 Base Packy maju uz od MAJA (5. mesiac v roku) TA-082 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmarsx Odesláno Říjen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2006 hmm tak to ja jdu beztak do VP ale chcu se zeptat jeste kdyz bych nahodou mel desku TA-082 da se nak downgradovat cetl jsem ze pomoci GTA LCS ale taky ne vsechny firmwary a se pri spousteni her potrebuju GTA LCS ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 H4nc Odesláno Říjen 9, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2006 podle mě nikdy nevíš v čem to chytneš si myslím že už nebude moc base packů s ta-082 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pinkpiggy Odesláno Říjen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2006 xmarsx ja cetl ted nevim rpesne kde ale ze udajne je nejaky zpusob jak uz downgradovat aj tu TA-082 ale nevim no.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 H4nc Odesláno Říjen 9, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2006 prej to jde jenom s 2.5 ale je tak downgrader ketrý udělá DG na jakýkoliv FW a funguje aji an ta082 samozřejmě jenom do 2.5 takže si myslím že v poho........ti borci to beztak prolomí tu ta082...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rybak.d Odesláno Říjen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2006 Taky si myslim ze to prolomi,je to jen otazka casu.Vsechno se da nejak obejit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pinkpiggy Odesláno Říjen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2006 jj nejak tak podle me taky ale bude jim to trvat pac spis pracujou na tech klasickych zakladkach..na te TA-082 moc nepracujou podle me..to bdue spis takovej downgrade pokus omyl:D nekomu to pujde nekomu ne bude to tezjky jak ja nevim co a navic na to prijdou jen nahodou :) podle me :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 H4nc Odesláno Říjen 9, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2006 jj jsem někde četl bylo to pěkně vystihlý že "kdyby bylo PSP Matrix tak Dark-alex je Nio" :D no doufejme že to bude co nejdřív Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 H4nc Odesláno Říjen 9, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2006 jj nejak tak podle me taky ale bude jim to trvat pac spis pracujou na tech klasickych zakladkach..na te TA-082 moc nepracujou podle me..to bdue spis takovej downgrade pokus omyl:D nekomu to pujde nekomu ne bude to tezjky jak ja nevim co a navic na to prijdou jen nahodou :) podle me :)jo ale vem si že už chybí Dg jenom an 2.8? čili za chvíli bude na všechny fw DG a priorita pak bude ta-082 si myslím já..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Říjen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2006 podle mě nikdy nevíš v čem to chytneš si myslím že už nebude moc base packů s ta-082 lol ? vsak od maja sa zacili vyrabat iba TA-082 MB...to znamena ze UZ 5 mesiacov sa nevyrabaju PSP 1.50 FW compatible Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 H4nc Odesláno Říjen 10, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2006 podle mě nikdy nevíš v čem to chytneš si myslím že už nebude moc base packů s ta-082 lol ? vsak od maja sa zacili vyrabat iba TA-082 MB...to znamena ze UZ 5 mesiacov sa nevyrabaju PSP 1.50 FW compatible sorry :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Říjen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2006 vpoho davej si pozro synku co koupis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
H4nc
ahoj by mě zajímalo u kterých typů PSP se nejvíc vyskytuje ta-082 myslím tím třeba-u base packu,nebo value s fw takovým a takovým prostě kterým kouskům se mají budoucí PSP useři při nákupu vyhnout
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
20 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts