Kenja Odesláno Únor 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 Tak co chlapi kdo se přidá do bety? Já už stahuju takže odpoledne se bude střílet. Kdyby někdo chtěl Můj GT Kenja CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muWme Odesláno Únor 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 je to normálka ve store? nebo jak se k té betě dostanu? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenja Odesláno Únor 3, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 Já to našel přes smartglas normálne sem napsal battlefield Hardline a bylo to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudu27 Odesláno Únor 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 je to ve store jak se stahuji dema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenja Odesláno Únor 3, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 Už to někdo hrajete?? Ted valim domu z prace a hned na to vletim [emoji2] [emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhinos Odesláno Únor 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 zrovna na to same jsem se chtel zeptat...uz take stahuju.... Teda pokud se to po zalogovani v PC skutecne zacalo stahovat:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenja Odesláno Únor 3, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 Kdzyztak si me přidej a mužem později zahrát. .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muWme Odesláno Únor 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 Já to taky už instaluju od 19:00 mužu taky valit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenja Odesláno Únor 4, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2015 Tak sem včera nahrál asi 5 hodin a musím říct že je to celkem zábava když má člověk partu lidi především na vykrádácku banky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muWme Odesláno Únor 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2015 Hmmm hrál sem to asi hodinku, převlečená BF3 a BF4 takže pro mě na <>... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenja Odesláno Únor 4, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2015 Hrál si v partě nebo sám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Únor 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2015 Já jsem spokojenej. Hrál jsem zatím jen asi 5 her, takže jen "první dojmy", ale pozitivní. Možná převlečená BF4 u kterého mě navíc vojenská tématika vždy lákala víc, ale po těch 5-6 hrách BFH musím říct, že to na mě přecejenom působí trochu jinak a docela zajímavě. Hlavně ta atmosféra (obvlášť za poldy). Navíc to vypadá pěkně. Stabilních 60fps. No třeba z druhý ruky o tom časem zauvažuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muWme Odesláno Únor 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2015 Hrál si v partě nebo sám? Ahoj no sám no ale mě nikdy BF3 a 4 nebralo prostě pro mě osobně je COD lepší proto sem psal že je to na <> ale asi si to ještě zahraju to ne že ne ale kupovat to určo nebudu :-) já sem odkojenej COD od 4ky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenja Odesláno Únor 4, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2015 Já jsem spokojenej. Hrál jsem zatím jen asi 5 her, takže jen "první dojmy", ale pozitivní. Možná převlečená BF4 u kterého mě navíc vojenská tématika vždy lákala víc, ale po těch 5-6 hrách BFH musím říct, že to na mě přecejenom působí trochu jinak a docela zajímavě. Hlavně ta atmosféra (obvlášť za poldy). Navíc to vypadá pěkně. Stabilních 60fps. No třeba z druhý ruky o tom časem zauvažuju :) Tak to zas me více baví hrát za zločince [emoji2] [emoji3] Já už mám preobjednáno takže jenom čekam na datum vydání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darkzur Odesláno Březen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2015 (upraveno) Tak Hardline už jde hrát v EA Access...... Upraveno Březen 12, 2015 uživatelem Darkzur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 tak tohle musim napsat markantni rozdil mezi xone a xbox 360 na silnici chybi rozhazene odpadky :-D jinak krafika sakra pomalu totozna :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darkzur Odesláno Březen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2015 Jo ta grafika je příšerná hlavně na mapě v bazinach,no porizuji kuli SP .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.