BioToXx_ Odesláno Únor 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2015 Zdravím zakládám toto téma jelikož jsem ho nikde v PS3 sekci nenašel. Což mě trochu mrzí jelikož Destiny určitě není jenom záležitost Next-genu :idea: Tak prosím hráče co hrají na PS3 tak svoje PSN sem. Mě trochu mrzí že to nemám ským hrát. Hraji s nějákým Mexikáncem ale moc si nerozumíme. :wohow: Můj PSN Nick : BioToXx23 - zatím lvl 15 Warlock - Za pár dní kupuju Season Pass na obě DLC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 Domi_CZ + HS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Únor 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2015 Čuuus, paříte ještě? Za Pár dní mi má dojít gamesa, tak bych rád dal, mám i headset. lvl 7, hrál jsem jen demo. PSN: eRiCZECH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Březen 9, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2015 Jasně že paříme,každopádně doporučuji si na bungie.net najít cze klan a hodně urychlíš svůj postup... Já jsem v Destiny of Czech a jsou tam takový borci že semnou sami prošli NightFall a já jsem ani nemusel střelit... (když jsem měl low equip) a teď už mám plno přátel na Destiny... A co je pro vás nejlepší Exotic weapon/armor ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.