KRM Odesláno Únor 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2015 tak jaké máte úlovky v packcích?Mě kromě tří no name informů přišel Gotze,schweinsteiger,čech a hlavně-včera mi přišel BALE-cena 770K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRM Odesláno Únor 6, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2015 tak další borec-teď mi došel Benzema inform Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furry Odesláno Únor 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2015 Tak já jsem informa ještě neměl. A ani na nějakého top hráče, kterého bych prodal za více jak 100k jsem nenarazil. Kupuješ ty balíčky za 7500 nebo za 5000? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRM Odesláno Únor 6, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2015 Tak já jsem informa ještě neměl. A ani na nějakého top hráče, kterého bych prodal za více jak 100k jsem nenarazil. Kupuješ ty balíčky za 7500 nebo za 5000?vše mi padlo za 7500...včera jsem prodal BALEho za 777K a dnes mi za to přišlo-4x inform Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRM Odesláno Únor 6, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2015 tak přesně toto mi dnes došlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furry Odesláno Únor 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2015 Ty jo tak to závidím, asi mám teda neuvěřitelnou smůlu nebo co. Balíčků už jsem koupil docela dost bych řekl. Ten Benzema by se mi hodil na hrot :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRM Odesláno Únor 6, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2015 no ono mi to začlo padat až včera pořádně...jinak něco padalo,tuším že Lahm za 100K nebo kdo to byl.Ale je fakt,že jsem měl na paypalu asi dvě kila,tak jsem koupil coiny....jinak hrát poctivě a kupovat jen z vyhraných zápasů je nemožné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRM Odesláno Únor 14, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2015 aguero,suarez,lewandovski,toure...vse obyc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 Chci se zeptat da se pak prenest ultimate team do fify 16? Slo to i z minuleho rocniku? Jinak z balicku mam teda zatim ocividne smulu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistake1468624876 Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 Chci se zeptat da se pak prenest ultimate team do fify 16? Slo to i z minuleho rocniku? Jinak z balicku mam teda zatim ocividne smulu :D Ultimate team se do dalšího ročníku přenést nedá.... co vím tak to nikdy nešlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroous Odesláno Únor 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2015 Mě včera padl Neymar, ale jinak vcelku nic moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2015 Ja ze nektery tymy maj napsany since 2012, 2013 a ja mam vlastne 15 tak je mi to zahadou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRM Odesláno Březen 6, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2015 ribery obyč,hazard,lukaku cerveny inform,di maria....hele,neznate nekdo pravdepodobnost informu nedejboze legend? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRM Odesláno Březen 7, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 ribery inform ...yes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Březen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2015 jaktože vám chodi takoví hráči? :D ja sem tam mel jednoho golmana zlatyho ale strasny drevo.. jinak nikoho hodnotnejsiho sem nedostal.. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordKremza Odesláno Březen 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2015 Zdravím všechny, je tu někdo kdo by si zahral fifu?? LordKremza jméno mé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajamrkev Odesláno Duben 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2015 Pánové máte zkušenost s kupováním coinů ? prosím ne FIFA points! ale coinů někde z netu nebo zakoupení accountu ze kterého pak čerpáš peníze ? Viděl jsem různé stránky ale moc tomu nevěřím. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Duben 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2015 jo já sem nakoupil a pohoda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRM Odesláno Duben 15, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2015 než to EA zatrhla,tak jsem nakupoval a vše v pohodě.Teď to jde taky,ale koupi celého účtu-na to se můžu vyprdnout,takže nyní prodávám contract kartičky-mají je okolo 3 eur za 30 kartičekx4500-135000 coinů.Pokud není teda zrovna inform Ronaldo-to se to z 2.5 euro vyšplhalo až na osm.Jinak to je stránka- http://goldah.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.