SandTierCZ Odesláno Únor 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2015 Dobrý den,jako malý jsem hrál takovou starou adventuru která byla něco jako trosečník už si nevzpomínám o co v té hře šlo ale pomatuji si že tam byla dáma s piráty a ten kdo zníčí figurku druhého tak se musí napít a piráti se museli opít.Ve hře postava říkala taky něco jako:Já nejsem hloupý.Nebo tak nějak kdo by věděl co to je za hru tak prosím napište. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Únor 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2015 Muj tip je nektery dil Monkey Island. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SandTierCZ Odesláno Únor 6, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2015 Muj tip je nektery dil Monkey Island.Tak kouknul jsem se ale bohužel vypadá to podobně hlavně třetí díl ale ta hra co hledám je starší ale i tak díky za tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Únor 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2015 První a druhej díl Monkey Island jsou dle wiki z roku 1990 a 1991. Opravdu je ta hra ještě starší? Osobně bych to taky tipoval na nějakej Monkey Island, každopádně tyhle první dva díly si můžeš škrtnout, tam dáma s pirátama na 99% nebyla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.