exist Odesláno Prosinec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2007 Tenhle topic sem zalozil za umyslem, aby se dalo hrat i s normalnima lidma, ktery neHAXujou a chteji si normalne zahrat... Nechcete se domluvit na naky parbe?? treba na vikend?? ja osobne to hraju kazdej den. Pro me jedna z nej infrastructure her. Uz me nebavi hrat s lidma, ktery za 1sec prebehnou celou mapu a litaj vzduchem jak dmnti :roll: . Doufam ze nekdo zapari a nejak se domluvime... Piste navrhy kdy a v kolik... pak to napisu hned na zacatek velkym pismem, aby to bylo videt.. :D Hraci: exist, nick: existCZ Petersss, nick: Petersss TimkyToad, nick: TiMkY T0d, nick: sent1x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Prosinec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2007 Hraju skoro pořád.Najdeš mě pod jménem PetersssLA.Dnes nemohu,takže se domluvíme třeba zítra.Jaká máš skore????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Prosinec 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2007 ok pocitam s tebou... vcera sem byl kolem 590.. hraju to necelej tyden... pisu te nahoru ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TimkyToad Odesláno Prosinec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2007 No ja som to drtil ked som dal flashnut PSP tak som 3 dni paril MOH 2 no ale daju mi ho az na vianoce cize tak v Utorok mozem :bash: pod nickom TiMkY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T0d Odesláno Prosinec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2007 fárám MoHa, ale mam ho teprv dva dny takze skillz zatim nic moc.. je pravda ze proti tem borcum se moc hrat neda, furt dokola hazou granaty nebo maj vdycky bazuku, to je pak na hovno, tak nekdy muzem dat nakej turnajek jen my.. muj nick: sent1x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Prosinec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 He sry ale řekl sem ti špatnej nick-má tedy jen Petersss.Tak to prosím oprav-dík.Jinač moje skore SCR je momentálně 86 a pořadí RNK 647.A REC mám 431-345. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Prosinec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 Tak sem se dnes potkal v medaloj s EXISTEM-bylo to celkem hustý.Říkám si jé týpek z fora a už sme se řezali.Škoda že sem to musel zabalit.Ste tu někdo??Dal bych teď hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Prosinec 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 jasny ze zaparime... budu moct zejtra odpoledne a vecer.. tak se domluvime, zalozime treba svuj server... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Prosinec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 Já sem teď založil a sem tam sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Prosinec 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 ja mam net jenom na psp... pc mam rozbity tak jestli pujdes hrat tak me jenom prozvon na founa.. cislo mas na pm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.