Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Dobrý den, potřeboval bych pomoci... Můj PS3 ovladač mi spadl, ale už je to dávno (cca 5 měsíců). Fungoval bez problémů a po 3-5 měsíců se mi občas připojil k PS3 a občas ne. Aktuálně se mi nepřipojí PS3 ovladač vůbec, nebliká, nic. Reset nepomohl... Chtěl jsem se vás zeptat zda-li je nějaké řešení, pro vyřešení mého problému. (jen dodávám, že asi před 14 dni jsem ho připojil a normálně fungoval). Od té doby (mi nespadl, pouze byl položen na stole) Ale přesto nic nemůže se připojit. Kontrolky neblikají. Děkuji za odpověď

Upraveno uživatelem MARTINSSS
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Odesláno

Ahoj. Můj ovladač nespadl a zacházím s ním velice slušně. A přitom ten šmejd žije jakoby svým vlastním životem a dělá si ze mně neustále legraci. Při hraní Skyrimu si ten zákeřný hajzlík vzpomene v tu nejnevhodnější dobu že si půjde kam sám chce. Kašle na to že právě bojuju s někým koho chci ugrilovat dobře mířeným ohnivým nebo bleskovým zášlehem podporovaným tímtéž v podání mého Atronacha! V případě zamýšlené chůze v jednom směru si ovladač usmyslí že se bude zatáčet a taky to udělá...

No, kdybych věděl že jsou v Sony "odborníci" kteří neumí ani po tolika letech výroby vyrábět slušné ovladače, tak bych už PS3 nekoupil! Mám to od Vánoc. Je duben a mám chuť to kvůli tomu šmejdu ovladači reklamovat!

• 1 month later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu