MARTINSSS Odesláno Únor 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2015 (upraveno) Dobrý den, potřeboval bych pomoci... Můj PS3 ovladač mi spadl, ale už je to dávno (cca 5 měsíců). Fungoval bez problémů a po 3-5 měsíců se mi občas připojil k PS3 a občas ne. Aktuálně se mi nepřipojí PS3 ovladač vůbec, nebliká, nic. Reset nepomohl... Chtěl jsem se vás zeptat zda-li je nějaké řešení, pro vyřešení mého problému. (jen dodávám, že asi před 14 dni jsem ho připojil a normálně fungoval). Od té doby (mi nespadl, pouze byl položen na stole) Ale přesto nic nemůže se připojit. Kontrolky neblikají. Děkuji za odpověď Upraveno Únor 7, 2015 uživatelem MARTINSSS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogg Odesláno Duben 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2015 Zkus ho pripojit kabelem. Jestli pojede i nabijeni, tak bud je vadna baterie nebo bt modul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pehucz Odesláno Duben 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2015 Ahoj. Můj ovladač nespadl a zacházím s ním velice slušně. A přitom ten šmejd žije jakoby svým vlastním životem a dělá si ze mně neustále legraci. Při hraní Skyrimu si ten zákeřný hajzlík vzpomene v tu nejnevhodnější dobu že si půjde kam sám chce. Kašle na to že právě bojuju s někým koho chci ugrilovat dobře mířeným ohnivým nebo bleskovým zášlehem podporovaným tímtéž v podání mého Atronacha! V případě zamýšlené chůze v jednom směru si ovladač usmyslí že se bude zatáčet a taky to udělá... No, kdybych věděl že jsou v Sony "odborníci" kteří neumí ani po tolika letech výroby vyrábět slušné ovladače, tak bych už PS3 nekoupil! Mám to od Vánoc. Je duben a mám chuť to kvůli tomu šmejdu ovladači reklamovat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pehucz Odesláno Květen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2015 Tak jsem dospěl k názoru že je PS3 megašunt a v pondělí to celé hodím do bazaru! A v životě už nekoupím nic od SONY! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.