Mia Zeman Dříč Odesláno Únor 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2015 Nazdáááár :) už mám odehráno hodně hodin a stále nic. Mám posbírané všechny bedny , celou mapu , všechna města uděláne, posbírané fragmenty atd. Prostě vše co šlo :) Teď mám asi 94 % musím udělat jen Konwoje a challeng, Pochybuju ýe toto udělá 7%. U Edwarda nejspíš dodělat zbraně a oblečení ale to nevvím jak dodělat ? Mám jen 85% u pistolí a mečů. Není někde návod na to jak udělat 100 % Sync ? Nebo nějaká rada ? Jo a co mi dělá problém tak konvoje královské, najít je to je za trest. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Únor 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2015 Co zkusit napsat do googlu "100% sync Assassin's Creed BlackFlag nebo jenom, assassin's creed blackflag trophy guide? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mia Zeman Dříč Odesláno Únor 9, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2015 To jsem zkusil ale tam není jak na 100% sword a 100% pistol a co dál dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.