WarBaddie Odesláno Únor 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2015 Caute lidi chci se zeptat. Udělal jsem misi jak jsem zabil trevora jak tam uhorel no a jak to pokračuje dál kde mám další mise? Snad už není konec? Mám 70.4% hry savy.... Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzAK1468628136 Odesláno Únor 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2015 Jo, ted tam mas akorat ty vedlejsi mise. Ale hlavni pribeh mas zasebou. Mrkni sem http://www.gta.cz/gta5/clanek/100-checklist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WarBaddie Odesláno Únor 9, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2015 Jo, ted tam mas akorat ty vedlejsi mise. Ale hlavni pribeh mas zasebou. Mrkni sem http://www.gta.cz/gta5/clanek/100-checklist Aha tak to mě Teda moc mrzí no co teď budu hrát? Sakra Jj vedlejší mise dělám skáču z padáku kupuji nemovitosti atd. Jo a koupil jsem si garáž a do ní luxusní auta pak s autem vyjedu no a hned o něj pak přijdu a už není v garáži to je jako normální? Nebo jak to funguje prosimte? Jinak bejku psal jsem ti na xboxu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzAK1468628136 Odesláno Únor 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2015 Dohrat to na 100% jeste chvilku potrva. Nakoupis podniky a pak se musis o nektere starat aby jsi z nich mel cash. Nepouzivam auta z velke garaze. Ale vyzkousim to. Jo ted sem koukal na smartglass ze jsi psal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WarBaddie Odesláno Únor 9, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2015 Oki bejku díky za rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dante0011 Odesláno Únor 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 A san andras skoncilo takhle v70% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzAK1468628136 Odesláno Únor 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 (upraveno) Nejhorsi je sbirani utrzku dopisu, pak tech casti vesmirne lode a v neposledni rade podlitavani mostu...to Ti zabere casu. Mas hotovy mise pro Lestra ty vrazdici? Na tech se daj na akciich vydelat slusny prachy. Upraveno Únor 10, 2015 uživatelem honzAK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dante0011 Odesláno Únor 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 Prominte ze odbocuju ale nechce te si ted se mnou zahrát bf 4 hardline ? Na ps jsem CZdante Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WarBaddie Odesláno Únor 10, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 Nejhorsi je sbirani utrzku dopisu, pak tech casti vesmirne lode a v neposledni rade podlitavani mostu...to Ti zabere casu. Mas hotovy mise pro Lestra ty vrazdici? Na tech se daj na akciich vydelat slusny prachy. No to mě taky zajímá kde vydělám 150 milionů na nákup golfu třeba nebo těch kin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzAK1468628136 Odesláno Únor 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 Pokud mas ty mise L hotovy, tak uz jsi to propasnul. Jsou to ty telefonni budky s Franklinem. Na youtube zadej gta 5 lester assassination a mas tam navody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
WarBaddie
Caute lidi chci se zeptat. Udělal jsem misi jak jsem zabil trevora jak tam uhorel no a jak to pokračuje dál kde mám další mise? Snad už není konec? Mám 70.4% hry savy....
Děkuji za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.