jirka71 Odesláno Říjen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2006 Odpved na muj problem sem nenasel tak se zeptam.PC mi nedetekuje PSP pres usb ale ani ctecka mi nedetekuje kartu z PSP.Takze memuzu na PSP stahovat mp3 atd.Poradi mi nekdo?Predem dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Říjen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2006 No pokud máš Win98 tak musíš nainstalovat tyhle ovladače: www.tactical-moh.wz.cz/3615.zip ale je docela divný že ti to nečte ta čtečka, zkus taky tu kartu naformátovat v PSP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirka71 Odesláno Říjen 9, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2006 Mam win XP.muze to bejt i kabelem sem se nekde docetl.Ale ta ctecka to me stve.Zkusim ji na formatovat a uvidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 will Odesláno Říjen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2006 Mam win XP.muze to bejt i kabelem sem se nekde docetl.Ale ta ctecka to me stve.Zkusim ji na formatovat a uvidimtaky mám čtečku co mi nepřečte mojí MS PRO DUO.......a máš vůbec zapnutý v PSP, že jsi připojenej? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 flY1 Odesláno Říjen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2006 Odpved na muj problem sem nenasel tak se zeptam.PC mi nedetekuje PSP pres usb ale ani ctecka mi nedetekuje kartu z PSP.Takze memuzu na PSP stahovat mp3 atd.Poradi mi nekdo?Predem dik už to tady je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jirka71
Odpved na muj problem sem nenasel tak se zeptam.PC mi nedetekuje PSP pres usb ale ani ctecka mi nedetekuje kartu z PSP.Takze memuzu na PSP stahovat mp3 atd.Poradi mi nekdo?Predem dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts